Τελευταία Νέα

4/8/18

Λεβαδειακός - Λαμία 0-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ο Λεβαδειακός αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τη Λαμία σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.
Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε ο φιλικός αγώνας μεταξύ του Λεβαδειακού και της Λαμίας στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς. Η ομάδα της Φθιώτιδας ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά αντιμετώπισε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Στον αντίποδα, οι Βοιωτοί είχαν ως πρωταρχικό στόχο να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους.
Η Λαμία μπήκε καλύτερα και έχασε δύο καλές ευκαιρίες στο 8ο και 17ο λεπτό με τους Παπαργυρίου και Άντρονικ, αλλά ο Επασί αρνήθηκε το γκολ. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους πάντως, ο Λεβαδειακός έφτασε δύο φορές κοντά στο 1-0.
Αρχικά με την κεφαλιά του Ζησόπουλου σε φάουλ του Τσαμπούρη στο 37', όπου η μπάλα έφυγε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Νανγκίς τροφοδότησε τον Μαρκόφσκι, αυτός μοίρασε στον Γιακουμάκη, όμως ο Σαράνοβ είπε "όχι" στο σουτ του.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η Λαμία ανέβασε ρυθμούς και έφτασε κοντά στο 1-0 δύο φορές με τους Μπαράλες (46') και Μπερτόγλιο (58'), ενώ η απάντηση του Λεβαδειακού ήρθε στο 74' με την κεφαλιά του Ιωαννίδη να περνάει λίγο έξω από την εστία του Σαράνοβ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Επασί, Ζησόπουλος, Ντιόγκο, Μαρκόφσκι, Γιακουμάκης, Χατζηλάμπρος, Μητρόπουλος, Τσαμπούρης, Όμο, Νανγκίς, Μαρινάλντ.
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Σαράνοβ, Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον, Μπουλούλης, Ταπόκο, Παπαργυρίου, Τσούκαλος, Αντρονίκ, Μπούντνικ (26' Ρόμανιτς), Ασίγκμπα (86' Κωστίκας), Αντέτζο
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι : Μελίσσας, Αναστασιάδης, Δημούτσος, Μπερτόλιο, Επστάιν, Καραγκούνης, Μπλάζιτς, Μπαράλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου