Τελευταία Νέα

4/8/18

Απόλλων Σμύρνης - Πανιώνιος 0-1 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ο Πανιώνιος επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης σε φιλικό αγώνα στη Ριζούπολη χάρη σε γκολ του Φιόρι Ντουρμισάι στο 44ο λεπτό, δείχνοντας πως είναι πιο έτοιμος από τον αντίπαλό του.
O Απόλλων Σμύρνης υποδέχθηκε τον Πανιώνιο στη Ριζούπολη σε φιλικό αγώνα στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων ενόψει της νέας σεζόν. Η ομάδα του Ζοζέ Ανιγκό έδειξε πιο έτοιμη και πιο ικανή στην τελική προσπάθεια, με αποτέλεσμα να επικρατήσει 1-0 της "Ελαφράς Ταξιαρχίας".
Το γκολ για τους "κυανέρυθρους" σημείωσε στο 44ο λεπτό του αγώνα ο Φιόρι Ντουρμισάι με σουτ από το ύψος του πέναλτι, εκμεταλλευόμενος το λάθος του Χουάντερσον, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Σρνταν Σπιριντόνοβιτς.
Γενικότερα, ο Πανιώνιος είχε πολλές και καλές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ, ενώ στον αντίποδα η ομάδα του Βαλεριέν Ισμαέλ έδειξε γι' ακόμα μία φορά πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στον τομέα της δημιουργίας, αλλά και την τελική προσπάθεια.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΑΠΟΛΛΩΝ: Χουάντερσον, Πετσόνι (77’ Βαφέας), Κοντοές (66’ Γκίνο), Κύργιας, Τζανετόπουλος (77’ Βλάχος), Στάθης, Σούλτς, Γκονζάλες, Μπετινέλι (86’ Μπετινέλι), Χέλβε, Μάντζιος (79’ Καλλέργης).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μανοϊλοβιτς, Κούρντι (68' Παπαγεωργίου), Κότσιτς (47' Σαραμαντάς), Ντομίνγκες, Ντε Ταντέο, Σταυρόπουλος (75' Μίκο), Κεϊτά (59' Αλμπεργκ), Οικονομίδης (46' Κόρμπος), Μασούρας (59' Καμαρά) Σπιριντόνοβιτς (59' Σεράφ), Ντουρμισαι (59' Σίντι Αλί).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου