Τελευταία Νέα

22/10/18

7η Aγωνιστική Super League : Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 3-2

Ο Ατρόμητος νίκησε 3-2 τον Αστέρα σε καταπληκτικό παιχνίδι και έπιασε ξανά κορυφή. Δύο γκολ ο Κουλούρης, το νικητήριο στο 88', έφτασε τα έξι και είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα. Τέταρτο ματς που δεν κερδίζουν οι Αρκάδες ύστερα από γκολ που δέχονται από το 87' και μετά. 
'Oλα τα λεφτά ήταν η αναμέτρηση με την οποία έπεσε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Super League. Ο Ατρόμητος επικράτησε 3-2 του Αστέρα, παρέμεινε αήττητος και έπιασε ξανά κορυφή, όπου συγκατοικεί με τον ΠΑΟΚ. Καταπληκτικό παιχνίδι με πέντε γκολ, δοκάρι, αποβολή και φοβερές αποκρούσεις.
Ο Αστέρας έχασε για τρίτη φορά με γκολ που δέχεται στα τελευταία λεπτά, ενώ ο ματωμένος Κουλούρης που σκόραρε δύο φορές, έφτασε τα έξι γκολ και είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ της Super League. Πάμε να δούμε τα τρία πράγματα που μάθαμε από τον αγώνα στο Περιστέρι.

ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ.


Ο Ευθύμης Κουλούρης είναι ο απόλυτος MVP του Ατρόμητου μέχρι σήμερα. Άνοιξε το σκορ στο 42' με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Στο 88' με αυτοθυσία έβαλε το κεφάλι, έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα, δέχτηκε κλωτσιά στην προσπάθεια του Τριανταφυλλόπουλου να απομακρύνει και πανηγύριζε ματωμένος μπροστά στους οπαδούς της ομάδας του. Ο 22χρονος διεθνής φορ έκανε μεστό παιχνίδι, έφτασε τα έξι γκολ και είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ της Super League.

Ο ΗΡΩΑΣ ΜΕΓΕΡΙ.


Ο Ατρόμητος βρήκε εξαιρετικό γκολκίπερ για να καλύψει το κενό του Ανδρέα Γιαννιώτη. Ο Μπάλας Μέγερι έκανε τέσσερις καταπληκτικές αποκρούσεις και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επικράτηση της ομάδας του. Μπορεί αυτή τη φορά να δέχτηκε δύο γκολ, ενώ σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια είχε παραβιαστεί μόλις μία φορά η εστία του, αλλά είχε να κάνει με μία εξαιρετική ομάδα, που απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο και ολοκλήρωσε με δέκα τελικές την αναμέτρηση.

ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ "ΔΙΑΛΥΕΙ" ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ.


Ο Αστέρας πήγε στα αποδυτήρια με 1-0 πίσω στο σκορ. Οι Αρκάδες δεν είναι αμελητέα ποσότητα και το απέδειξαν αυτό στο Περιστέρι, άσχετα αν έχασαν το ματς. Η ισοφάριση ήρθε με απίθανο σουτ του Βαλιέντε στο 57', αλλά η τύχη εφέτος δεν είναι με το μέρος της ομάδας του Παντελίδη. Τέσσερα λεπτά μετά ο Μουνάφο με αυτογκόλ έβαλε σε θέση οδηγού τον Ατρόμητο.
Και πάλι όμως, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τρόπο να "χτυπήσουν", με κοντινή κεφαλιά του Μανιά στο 64'. Ο ίδιος παίκτης ένα λεπτό νωρίτερα νικήθηκε σε μοναδικό τετ α τετ από τον Μέγερι. Οι Περιστεριώτες είπαν την τελευταία λέξη στο 88' με τον Κουλούρη και ο Αστέρας έχασε για τρίτη φορά με γκολ που δέχεται στο τέλος.
Με τον Ολυμπιακό δέχτηκε γκολ στο 92', με τον Άρη στο 87' και στο 90', με τον Παναθηναϊκό στο 91'!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ:
Γήπεδο: Δημ. Στάδιο Περιστερίου
Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσαμούρης (Πειραιά)
Βοηθοί: Κωνσταντίνος Νικολαίδης (Μακεδονίας), Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας)
4ος: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)
ΣΥΝΘΕΣΕΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατζηϊσαΐας, Γιαννούλης, Μπούσουλατζιτς, Μάντσον, Ουγκράι (81' Κωτσόπουλος), Βασιλακάκης (64' Μούγιακιτς), Μπρούνο (81' Ουμπίδες), Κουλούρης.
ΑΣΤΕΡΑΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Βλάχος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρτίνεθ, Βαλιέντε (68' Ιγκλέσιας), Καλτσάς, Τσιλιανίδης (46' Μαρκ Φερνάντεθ), Μουνάφο, Τόνσο, Μανιάς.  
Γκολ: 42', 88' Κουλούρης, 61' αυτ. Μουνάφο - 57' Βαλιέντε, 64' Μανιάς
Κίτρινες: 38' Γιαννούλης, 74' Μάντσον, 92' - 71' Μουνάφο, 76' Καλτσάς, 86' Τριανταφυλλόπουλος
Κόκκινη: 92' Μάντσον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου