Τελευταία Νέα

23/11/18

Ολυμπιακός : Ανακοίνωσε τον Γιώργο Μασούρα, από τον Πανιώνιο!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονο Έλληνα διεθνή εξτρέμ, Γιώργο Μασούρα, ο οποίος αγωνίζεται στον Πανιώνιο.
Tη φανέλα του Ολυμπιακού θα φορά από τον Ιανουάριο ο Έλληνας διεθνής εξτρέμ, Γιώργος Μασούρας, ο οποίος αγωνίζεται στον Πανιώνιο. Οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωσαν την επίτευξη συμφωνίας με τους "κυανέρυθρους" για την απόκτησή του κι έτσι ο 24χρονος μετακομίζει από τη Νέα Σμύρνη στον Πειραιά από τον Ιανουάριο.
Ο 24χρονος εξτρέμ έχει έως τώρα στο πρωτάθλημα 10 ματς και 4 γκολ. Συνολικά ο άσος του Πανιωνίου στην Super League έχει 119 παιχνίδια και 15 τέρματα από το 2014. 
Έτσι από την αρχή του νέου έτους (2019), ο Ολυμπιακός θα έχει στο ρόστερ του δύο παίκτες με το επώνυμο Μασούρας. Υπενθυμίζεται ότι στο ρόστερ ήδη ανήκει ο 22χρονος Γιάννης Μασούρας, ο οποίος αποκτήθηκε την περασμένη (θερινή) μεταγραφική περίοδο από την ΑΕΛ.
Η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας, για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Μασούρα. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας μας τον Ιανουάριο".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου