Τελευταία Νέα

15/11/20

Τα αποτελέσματα της 5ης Aγωνιστικής του Nations League!

Το Βέλγιο έδειξε από την αρχή ποιος ήταν το αφεντικό κόντρα στην Αγγλία και με τους Τίλεμανς και Μέρτενς επιβλήθηκε 2-0, για να διεκδικήσει έτσι κόντρα στην Δανία την είσοδο στα τελικά του Nations League. Νίκη στο 90+4' για την Σλοβενία με Κόσοβο.Με τα γκολ των Βαϊνάλντουμ (2) και Ντεπάι, η Ολλανδία επιβλήθηκε άνετα με 3-1 της Βοσνίας για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Nations League. Εντός έδρας νίκες για Τουρκία και Ουαλία απέναντι σε Ρωσία και Ιρλανδία αντίστοιχα.Η Γαλλία επικράτησε 1-0 της Πορτογαλίας εκτός έδρας και εξασφάλισε μία θέση στο Final Four του Nations League. Οι Γερμανοί ανέβηκαν στην κορυφή του δικού τους ομίλου, ενώ οι Ισπανοί έμειναν ισόπαλοι 1-1 με την Ελβετία.Η Κύπρος με ανατροπή κατάφερε να επικρατήσει 2-1 του Λουξεμβούργου στο ΓΣΠ και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής στο League C. Χωρίς γκολ έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στο Αζερμπαϊτζάν και το Μαυροβούνιο.

LEAGUE A:


ΓΚΡΟΥΠ 1:

Στο "Mapei Stadium" η Ιταλία πραγματοποίησε πειστική εμφάνιση κόντρα στην Πολωνία και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, από τους Ζορζίνιο και Μπεράρντι, έφτασε στο 2-0 που την ανέβασε στην κορυφή του ομίλου της.

Η σκουάντρα ατζούρα έχει πλέον 9 βαθμούς έναντι 8 της Ολλανδίας και 7 της Πολωνίας και κρατάει την τύχη στα χέρια της για να βρεθεί εκείνη στα τελικά του Nations League από τον 1ο όμιλο της League A, μιας που την τελευταία αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με την ουραγό και αδιάφορη Βοσνία, την ώρα που Πολωνία και Ολλανδία θα μονομαχήσουν μεταξύ τους.

Mετά από ένα αρνητικό σερί πέντε αγώνων (τρία επίσημα ματς και δύο φιλικά) η Ολλανδία έδωσε τέλος στην... κατάρα καθώς ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Βοσνίας με σκορ 3-1 και έκανε σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον 1ο όμιλο της League A του Nations League όπου βρίσκεται.

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ έκλεψε την παράσταση στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης της "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα" αφού σκόραρε δις πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο και έδωσε σημαντικό αβαντάζ στην ομάδα του (έφτασε τα 20 γκολ με τους οράνιε), ενώ στο δεύτερο ημίχρονο καθάρισε το παιχνίδ ο Ντεπάι, με τον Πρέβλιακ να σημειώνει απλά το γκολ της τιμής για την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:


Ολλανδία - Βοσνία 3-1 (6' 13' Βαϊνάλντουμ, 55' Ντεπάι / 63' Πρέβλιακ)

Ιταλία - Πολωνία 2-0 (27' πεν. Ζορζίνιο, 83' Μπεράρντι)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Ιταλία 9

2. Ολλανδία 8

3. Πολωνία 7

4. Βοσνία 2

ΓΚΡΟΥΠ 2:

Tο πολυδιαφημισμένο ζευγάρι μεταξύ του Βελγίου και της Αγγλίας εξελίχτηκε σε παράσταση για έναν ρόλο, με τους κόκκινους διαβόλους να εμφανίζονται πιο φρέσκοι και ουσιαστικοί και να εξημερώνουν τα τρία λιοντάρια με το καθαρό 2-0.

Ο Τίλεμανς με σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πίκφορντ στο 10' με τη βοήθεια του αριστερού δοκαριού ενώ στο 24' ήταν η σειρά του Μέρτενς να εκτελέσει τον κίπερ της Έβερτον, με τον φορ της Νάπολι να σκοράρει με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ φτάνοντας τα 21 γκολ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Μαρτίνεθ κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα χωρίς ουσιαστικά να δεχτεί μεγάλη πίεση και έτσι θα διεκδικήσει σε λίγα 24ωρα την πρόκριση για την τελική φάση του Nations League απέναντι στην Δανία.

Θα μπορούσε μάλιστα να πάρει απευθείας το εισιτήριο, όμως οι Δανοί έκαμψαν με 2-1 την αντίσταση των Ισλανδών χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Έρικσεν στο 92' και θα ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες σε λίγα 24ωρα έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη για να κλέψουν εκείνοι την πρόκριση.

Όσον αφορά στον αγώνα του Βελγίου με την Αγγλία, αξίζει να σημειωθεί πως τα τρία λιοντάρια βρέθηκαν για πρώτη φορά με δύο γκολ πίσω στο σκορ στο ημίχρονο μετά από τον Αύγουστο του 2009, ενώ πρώτη φορά μετά από τον Ιούνιο του 2017 μάζεψαν δύο φορές τη μπάλα από τα δίχτυα στο ίδιο παιχνίδι από προσπάθειες του αντιπάλου τους εκτός περιοχής.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:


Βέλγιο - Αγγλία 2-0 (10' Τίλεμανς, 24' Μέρτενς)

Δανία - Ισλανδία 2-1 (12' πεν. 90+2' πεν. Έρικσεν / 85' Κιάρτανσον)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Βέλγιο 12

2. Δανία 10

3. Αγγλία 7

4. Ισλανδία 0

ΓΚΡΟΥΠ 3:

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Γαλλία είχε πολύ καλό ρυθμό. Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ ήταν εκείνη που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, σημειώνοντας μάλιστα και αρκετές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να την βάλουν μπροστά στο σκορ. Στο 12' ο Μαρσιάλ είχε τετ α τετ, ενώ στο 31ο λεπτό ο παίκτης της Γιουνάιτεντ σημάδευσε το δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος, οι Πορτογάλοι μπήκαν λίγο πιο δυνατά, όμως στο 53ο λεπτό η Γαλλία ήταν εκείνη που πήρε το προβάδισμα. Ο Ραμπιό σούταρε από τα αριστερά, ο Πατρίσιο δεν απέκρουσε σταθερά και έδωσε την ευκαιρία στον Καντέ να έρθει από κοντά και να γράψει το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι στα επόμενα λεπτά πίεσαν ακόμη περισσότερο και είχαν στιγμές για το 0-2 με τον Πογκμπά να μην μπορεί να κερδίσει τον Λιορίς με το κεφάλι στο 58'.

Όσο κυλούσαν τα λεπτά, η Γαλλία οπισθοχώρησε και έδωσε χώρο στην Πορτογαλία. Στο 60' ο Φόντε σημάδευσε το δοκάρι, ενώ η ομάδα του Σάντος πατούσε πιο συχνά περιοχή. Το σκορ, ωστόσο δεν άλλαξε έως το τέλος.

Πορτογαλία: Πατρίσιο, Κανσέλο, Φόντε, Ντίας, Γκερέρο, Καρβάλιο, Περέιρα, Φερνάντες, Σίλβα, Ρονάλβτο, Φέλιξ

Γαλλία: Λιορίς, Ερνάντες, Κιμπεμπέ, Βαράν, Παβάρ, Ραμπιότ, Καντέ, Πογκμπά, Γκριεζμάν, Μαρσιάλ, Κομάν

Η Σουηδία επικράτησε 2-1 της Κροατίας. Προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου σημειώθηκαν τα δύο γκολ των γηπεδούχων. Στο 36' ο Κουλουσέβσκι άνοιξε το σκορ, ενώ στο 45+3' ο Ντάνιελσον έγραψε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι, το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 81ο λεπτό με αυτογκόλ του Ντάνιελσον.

Σουηδία: Όλσεν, Μπένγκστον, Ντάνιελσον, Λίντελεφ, Λούστιγκ, Λάρσον, Όλσον, Έκνταλ, Φόρσμπεργκ, Κουλουσέβσκι, Μπεργκ

Κροατία: Λιβάκοβιτς, Μπάρισιτς, Καλέτα-Καρ, Πόνγκρατσιτσιτς, Ουρέμοβιτς, Μόντριτς, Κόβατσιστς, Πέρισιστς, Βλάσιτς, Μπρέκαλο, Μπούντιμιρ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Πορτογαλία - Γαλλία 0-1 (53' Καντέ)

Σουηδία - Κροατία 2-1 (36' Κουλουσέβσκι, 45+3' Ντάνιελσον / 81' αυτ. Ντάνιελσον)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Γαλλία 13

2. Πορτογαλία 10

3. Κροατία 3

4. Σουηδία 3

ΓΚΡΟΥΠ 4:

Η Γερμανία πάτησε γκάζι και κέρδισε την Ουκρανία με σκορ 3-1. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στην Red Bull Arena με γκολ του Γιάρεμτσουκ στο 12ο λεπτό, με τον Ζούμπκοφ να "φτιάχνει" το γκολ. Όμως, πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι Γερμανοί έφεραν το ματς "τούμπα". Στο 23' ο Ζιντσένκο έχασε την μπάλα και οι γηπεδούχοι έτρεξαν στην αντεπίθεση κάνοντας το 1-1 με τον Σανέ. Το 2-1 σημείωσε η Mannschaft στο 33ο λεπτό με τον Τίμο Βέρνερ να σκοράρει από κοντά με το κεφάλι και τον Γκορέτσκα να σημειώνει την δεύτερη του ασίστ στο παιχνίδι.

Η Γερμανία μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο αποφασισμένη να τελειώσει το παιχνίδι, πράγμα μάλιστα που έκανε. Στο 64ο λεπτό σε μία αντεπίθεση του Γκιουντογκάν, ο Γκίντερ, ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας, έψαξε τον Τίμο Βέρνερ, με τον κεντρικό επιθετικό της Λειψίας να πετυχαίνει το 3-1, ένα σκορ που έμελλε να διατηρηθεί μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

Γερμανία: Νόιερ, Κοχ, Ζίλε, Ρούντιγκερ, Γκίντερ, Γκορέτσκα, Γκιουντογκάν, Μαξ, Γκνάμπρι, Σανέ, Βέρνερ

Ουκρανία: Πιάτοβ, Κονοπλιάνκα, Ζαμπάρνι, Ματβιένκι, Σόμπολ, Μαλινόβσκι, Στεπανένκι, Ζιντσένσκο, Ζούμπκοβ, Γιάρεμτσουκ, Μάρλος

Η Ισπανία στραβοπάτησε, αφού ήρθε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με την Ελβετία. Οι Ισπανοί ξεκίνησαν το ματς έχοντας την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο οι Ελβετοί ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα με τον Ρέμο Φρόιλερ, έπειτα από ασίστ του Μπρέελ Εμπολό στο 26ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ισπανοί ανέβασαν ρυθμό, αλλά δύσκολα απειλούσαν ουσιαστικά. Στο 57ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Σέρχιο Ράμος δεν κατάφερε να ευστοχήσει με τον Ζόμερ να αποκρούει. Μάλιστα, ο αρχηγός της ρόχα χάνει γκολ από τα έντεκα βήματα έπειτα από 25 σερί επιτυχίες. Στο 81ο λεπτό οι Ελβετοί έμειναν με δέκα εξαιτίας αποβολής του Ελβέντι.

Η Ισπανία έχασε πάλι πέναλτι με τον ο Ράμος, με τον Ζόμερ να το αποκρούει κι αυτό. Τελικά οι φιλοξενούμενοι λυτρώθηκαν στο 89ο λεπτό. Η ομάδα του Ενρίκε κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα ισοφαρίζοντας με τον Μορένο.

Ελβετία: Ζόμερ, Φερνάντες, Ελβέντι, Ακάντζι, Ροντρίγκες, Σακίρι, Τσάκα, Φρόιλερ, Ζούμπερ, Εμπολό, Σεφέροβιτς.

Ισπανία: Σιμόν, Ρεγκιλόν, Τόρες, Ράμος, Ρομπέρτο, Ρουίζ, Μπούσκετς, Μερίνο, Ογιαρθάμπαλ, Φ. Τόρες, Όλμο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:


Γερμανία - Ουκρανία 3-1 (23' Σανέ, 33', 64' Βέρνερ / 12' Γιάρεμτσουκ)

Ελβετία - Ισπανία 1-1 (26' Φρόιλερ / 89' Μορένο)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:


1. Γερμανία 9

2. Ισπανία 8

3. Ουκρανία 6

4. Ελβετία 3

LEAGUE B:

ΓΚΡΟΥΠ 1:

Σπουδαία ανατροπή με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο έκανε η Αυστρία που επικράτησε με 2-1 της Βόρειας Ιρλανδίας (μετράει 8 ήττες στα 9 ματς που έχει δώσει στο Nations League) ενώ χωρίς νικήτρια (1-1) έληξε η αναμέτρηση της Ουγγαρίας με την Σερβία στην Βουδαπέστη

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Αυστρία - Βόρεια Ιρλανδία 2-1 (81' Σάουμπ, 87' Γκρμπιτς / 75' ΜακΓκίνις)

Νορβηγία – Αυστρία 1-2 (66' Χάαλαντ /35' Γκρέγκοριτς, 54' πεν. Ζάμπιτσερ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Αυστρία 12

2. Νορβηγία 9

3. Ρουμανία 4

4. Βόρεια Ιρλανδία 1

ΓΚΡΟΥΠ 2:

H Σλοβακία επιβλήθηκε 1-0 της Σκωτίας με γκολ του Γκρέγκους και δεν της επέτρεψε πανηγυρίσει πρόωρα τον προβιβασμό της στην League 1 του Nations League.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Σλοβακία - Σκωτία 1-0 (32' Γκρέγκους)

Τσεχία - Ισραήλ 1-0 (7' Νταριντά)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Σκωτία 10

2. Τσεχία 9

3. Ισραήλ 5

4. Σλοβακία 4

ΓΚΡΟΥΠ 3:

Στην Κωνσταντινούπολη, η Ρωσία προηγήθηκε με τον Τσερίσεβ στο 11' όμως έμεινε με 10 παίκτες από το 24' λόγω αποβολής του Σεμένοβ και έτσι άλλαξαν άρδην τα δεδομένα, με την Τουρκία να φέρνει τούμπα το ματς πριν καν κλείσει το ημίχρονο με σκόρερ τους Καραμάν και Ουντέρ. Ο Τοσούν έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Γκιουνές με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 52', με τους Ρώσους να μειώνουν σε 3-2 στο 57' με τον Κουζιάεβ χωρίς ωστόσο να καταφέρνουν να πάρουν κάτι από το ματς.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Τουρκία - Ρωσία 3-2 (26' Καραμάν, 32' Ουντέρ, 52' πεν. Τοσούν / 11' Τσερίσεβ, 57' Κουζιάεβ)

Ουγγαρία - Σερβία 1-1 (39' Κάλμαρ / 17' Ράντονιτς)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Ρωσία 8

2. Ουγγαρία 8

3. Τουρκία 6

4. Σερβία 3

ΓΚΡΟΥΠ 4:

Στο Κάρντιφ, η Ουαλία βρήκε το γκολ που έψαχνε κόντρα στην Ιρλανδία με τον Μπρουκς στο 67', με το φινάλε να βρίσκει τους Ιρλανδούς να μένουν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χέντρικ στο 90+4' αλλά ταυτόχρονα και άσφαιροι για έκτο σερί ματς, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Στο "Βασίλ Λέφσκι" της Σόφιας, η Φινλανδία πήρε το τρίποντο με 2-1 κόντρα στην Βουλγαρία, με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Ρόμπιν Λουντ, να βρίσκει δίχτυα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Βουλγαρία - Φινλανδία 1-2 (68' πεν. Ίλιεφ / 7' Πούκι, 45+1' Λουντ)

Ουαλία - Ιρλανδία 1-0 (67' Μπρουκς)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ουαλία 13

2. Φινλανδία 12

3. Ιρλανδία 2

4. Βουλγαρία 1

LEAGUE C:

ΓΚΡΟΥΠ 1:

Το Λουξεμβούργο μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης με την Κύπρο στο ΓΣΠ. Ο Μουράτοβιτς έκανε το πλασέ, Κούσουλος έβαλε το πόδι του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 33ο ήρθαν τα πάνω κάτω, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες χάρη στην αποβολή του Σελίμοβιτς. Ο Κάστανος στο 34' δεν αστόχησε από τα έντεκα βήματα.

Η Κύπρος πίεσε ακόμη περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό πλεονέκτημα. Ο Πίττας απείλησε με δύο σουτ την εστία του Μορίς, όμως ο Κάστανος ήταν εκείνος που πέτυχε το 2-1 στο 70ο λεπτό με πλασέ, έπειτα από ασίστ του Ηλία. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες να διευρύνουν το προβάδισμά τους, χωρίς να πετύχουν ωστόσο το τρίτο τους γκολ..

Κύπρος: Δημητρίου, Αντωνίου, Λαΐφης, Σέλης, Ιωάννου, Κάστανος, Κούσουλος, Αρτιματάς, Τζιόνις, Ηλία, Πίττας

Λουξεμβούργο: Μόρις, Κάρλσον, Σελίμοβιτς, Γκέρσον, Γιανς, Πίντο, Μπαρέιρο, Σινάνι, Ροντρίκγες, Τιλ, Μουράτοβιτς

Ισόπαλη, χωρίς γκολ έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στο Αζερμπαϊτζάν και του Μαυροβουνίου. Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος, έμειναν στο 45+1' και με δέκα παίκτες όταν ο Ιβάνοβιτς είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο δεύτερο ημίχρονο το Αζερμπαϊτζάν ανέβασε την απόδοσή του, αλλά πάλι γκολ δεν είχαμε στο παιχνίδι.

Αζερμπαϊτζάν: Μαχαμεντελίγιεβ, Μεντβέντεβ, Μπαντάλοβ, Χουσεϊνοβ, Σαλάχλι, Χουσεΐνοβ, Καράγιεβ, Μουσταφάγιεβ, Σαντίκοβ, Μουταλίμοβ, Εμρέλι

Μαυροβούνιο: Ραντούνοβιτς, Βούγιατσιτς, Σοφράνακ, Μάρουσιστς, Χαξσαμπάνοβιτς, Μπάκιτς, Σκέτσιτς, Ιβάνοβιτς, Μουγκόσα, Γιόβετιτς

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Κύπρος - Λουξεμβούργο 2-1 (34', 70' Κάστανος / 5' Κούσουλος (αυτ.))

Αζερμπαϊτζάν - Μαυροβούνιο 0-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Μαυροβούνιο 10

2. Λουξεμβούργο 9

3. Αζερμπαϊτζάν 5

4. Κύπρος 4

ΓΚΡΟΥΠ 2:

Λίγα 24ωρα νωρίτερα η Βόρεια Μακεδονία πανηγύρισε τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική επιτυχία της σε εθνικό επίπεδο καθώς με το 1-0 επί της Γεωργίας στην Τιφλίδα στον τελικό των playoffs πήρε το εισιτήριο για την τελική φάση του Euro όπου θα συμμετάσχει για παρθενική φορά στην ιστορία της.

Η επιτυχία αυτή μέθυσε τον Ιγκόρ Ανγκελόφσκι και τους παίκτες του, ωστόσο δεν στάθηκε αρκετή για να τους αποσυντονίσει, αφού στο πρώτο τους παιχνίδι μετά από την επική πρόκριση, κατάφεραν εκ νέου να βγουν νικητές.

Αντίπαλος ήταν η Εσθονία για τον 2ο όμιλο της League C, με την Βόρεια Μακεδονία να βλέπει μεν τον Σάπινεν να ισοφαρίζει το γκολ του Τρικόφσκι αλλά να βρίσκει το νικητήριο γκολ από τον Στογιανόφσκι στο 68ο λεπτό.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:


Βόρεια Μακεδονία - Εσθονία 2-1 (29' Τρικόφσκι, 68' Στογιανόφσκι / 52' Σάπινεν)

Γεωργία - Αρμενία 1-2 (65' Καζαϊσβίλι / 33' Γκαζαριάν, 86' Ανταμιάν)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Βόρεια Μακεδονία 9

2. Αρμενία 8

3. Γεωργία 6

4. Εσθονία 2

ΓΚΡΟΥΠ 3:

Η Σλοβενία πήγε να αυτοκτονήσει κόντρα στο Κόσοβο αλλά τελικά έκανε την ανατροπή στο 94' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ίλιτσιτς (2-1) και έτσι θα παίξει για δύο αποτελέσματα κόντρα στην Εθνική Ελλάδας για να κρατήσει την πρωτιά στον 3ο όμιλο της League C.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Μολδαβία - Ελλάδα 0-2 (32' Φορτούνης, 41' Μπακασέτας)

Σλοβενία - Κόσοβο 2-1 (62' Κούρτιτς, 90+4' Ίλιτσιτς / 58' Μουρίκι

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Σλοβενία 13

2. Ελλάδα 11

3. Κόσοβο 2

4. Μολδαβία 1

ΓΚΡΟΥΠ 4:

Στα Τίρανα, η Αλβανία επικράτησε 3-1 του Καζακστάν, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από το απίστευτο γκολ από τη σέντρα των Καζάκων στο 24'.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Αλβανία - Καζακστάν 3-1 (16' Τσικαλέσι, 23' Ισμαΐλι, 63' πεν. Μανάι / 24' Αμπικέν)

Λευκορωσία - Λιθουανία 2-0 (5' Γιαμπλόνσκι, 20' Εμπόνγκ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Λευκορωσία 10

2. Αλβανία 8

3. Λιθουανία 5

4. Καζακστάν 4

LEAGUE D:

ΓΚΡΟΥΠ 1:

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στην Λετονία και τα Νησιά Φερόε για τον πρώτο όμιλο του League D, με το τελικό αποτέλεσμα να λήγει 1-1. Σε διάστημα δύο λεπτών σημειώθηκαν τα δύο γκολ του παιχνιδιού. Στο 59' άνοιξε η Λετονία έκανε το 1-0 με τον Κάμες, έπειτα από ασίστ του Γκουτκόβσκις. Στο 60' ήρθε η άμεση απάντηση από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πέτυχαν ένα καταπληκτικό γκολ με τον Βατχαμάρ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:


Μάλτα - Ανδόρα 3-1 (55' Γκαρθία αυτ., 58' Ντεγκαμπριέλε, 90+3' Ντίμετς / 3' Ρέμπες)

Λετονία - Νησιά Φερόε 1-1 (59' Κάμες / 60' Βατχάμαρ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:


1. Νησιά Φερόε 11

2. Μάλτα 8

3. Λετονία 4

4. Ανδόρα 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου