Τελευταία Νέα

14/1/21

*13η Aγωνιστική Super League 1 :​ Ατρόμητος - Λαμία 2-1

Η Λαμία προηγήθηκε 0-1 στο Περιστέρι, έφτασε μια... ανάσα από το 0-2, αλλά στο 85' βρέθηκε να χάνει 2-1 από τον Ατρόμητο με γκολ του Σάλομον, σκορ που έμεινε μέχρι τέλους. Όπως με τον ΠΑΟΚ, η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι έφτασε στο τρίποντο με ανατροπή.

Ο Ατρόμητος νίκησε 2-1 με ανατροπή τη Λαμία στο Περιστέρι σε αγώνα για την εξ' αναβολής 13η αγωνιστική της Super League Interwetten (με ανατροπή νίκησε προ ημερών στο ίδιο γήπεδο τον ΠΑΟΚ).

Η ομάδα του Κάναντι μετρά πλέον πέντε νίκες, έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες σε 16 παιχνίδια και έπιασε τον Αστέρα στην έκτη θέση. Η Λαμία υπέστη την 11η ήττα σε 14 ματς, έχοντας μία νίκη και δύο ισοπαλίες.

ΜΙΑ... ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ 0-2, ΤΕΛΙΚΑ 1-1 ΜΕ ΛΑΖΑΡΟ.


Στο 20' ο Τιρόνε πέρασε υπέροχα στον Ντέλετιτς, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, σούταρε, ο Μανδάς έκοψε με το ένα χέρι, αλλά η μπάλα πήρε πορεία προς την εστία, ώσπου ο Σόλομον έδιωξε πριν αυτή περάσει τη γραμμή. Κι εδώ έγινε έλεγχος της φάσης στο VAR, ώσπου διαπιστώθηκε πως δεν ήταν γκολ.

Ο Ατρόμητος ανέλαβε τον έλεγχο του ματς μετά το 20', πίεσε, δίχως όμως να απειλήσει την εστία του Επασί. Οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν εύκολα το 0-1, ώσπου... προδόθηκαν στο 37' από το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Προβυδάκης, όταν ανέτρεψε τον Ραμπέγιο. Στο 38' ο Χριστοδουλόπουλος έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία, ο Επασί έπεσε και αριστερά και το 1-1 ήταν γεγονός.

Στα λεπτά που ακολούθησαν μέχρι το 45'+5', ο Ατρόμητος συνέχισε να έχει την υπεροχή, δίχως να φτάσει σε τελική άξια αναφοράς.

"ΕΚΤΕΛΕΣΗ" ΜΕ ΣΑΛΟΜΟΝ.


Ο Ατρόμητος είχε την κατοχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου, την ίδια ώρα που η Λαμία επεδίωκε να χτυπήσει στην κόντρα, όπως έκανε και στο πρώτο μισό τους γρήγορους Ρόμανιτς και Ντέλετιτς. Στο 57', μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με το σουτ του Ρόμανιτς από το όριο της μεγάλης περιοχής και αριστερά, με τη μπάλα να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι. Είναι χαρακτηριστικό πως η πρώτη φορά στο δεύτερο 45λεπτο που απείλησε ο Ατρόμητος ήταν στο 81' με τον Μανούσο, που με τον μηρό έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Η δεύτερη άξια αναφοράς τελική των Περιστεριωτών, ωστόσο, έγινε γκολ. Στο 85' ο Σάλομον με πολύ ωραίο σουτ έξω από την υπεροχή έγραψε το 2-1 και έδωσε τη νίκη στον Ατρόμητο, που απλά είχε την ουσία.

Στο 90'+2' ο νεοαποκτηθείς Μπα, που έκανε ντεμπούτο, θα μπορούσε να σημειώσει το 2-2, αλλά το σουτ που έκανε μέσα από την περιοχή και αριστερά πέρασε άουτ.

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο είχε την υπεροχή αλλά δυσκολευόταν να απειλήσει, κατόρθωσε να πάρει το τρίποντο απέναντι σε μια Λαμία που σίγουρα πρέπει να προβληματιστεί από τον τρόπο που έχασε.

ΦΟΒΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ 0-1 ΜΕ ΚΑΡΑΜΑΝΟ.


Η Λαμία με νέο πρόσωπο τον Ισπανό αριστερό μπακ Άνχελ Μαρτίνεθ στην ενδεκάδα όχι μόνο προηγήθηκε, αλλά έχασε μεγάλη ευκαιρία και για το 0-2. Στο 7' ο Τιρόνε έδωσε στον Τζανδάρη, αυτός πέρασε στον Ρόμανιτς, ο Σέρβος στον συμπατριώτη του Ντέλετιτς κι εκείνος με τη μία κάθετα στον Τιρόνε. Αυτός επίσης με τη μία έδωσε δεξιά στον Καραμάνο, ο οποίος πλάσαρε μέσα από την περιοχή και έκανε το 0-1.

Η φάση εξετάστηκε στο VAR για το αν ο Τιρόνε ήταν οφσάιντ. Ο Ισπανός καλυπτόταν και η ομάδα της Φθιώτιδας μπήκε μπροστά στο σκορ.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ:

Γήπεδο: Περιστερίου.

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς, Γκαλβάο (λ. τ. 40’ Γούτας), Στρούγγης, Σάλομον, Γκάλο, Ραμπέγιο (70’ Μουνίθ), Αγκάγιεφ (70’ Χαρίσης), Ενσικουλού (46’ Τριμμάτης), Χριστοδουλόπουλος (70’ Μανούσος).

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Προβυδάκης (68’ Βλάχος), Μαρτίνες, Τζανετόπουλος (86' Σκόνδρας), Αντέτζο, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ντέλετιτς, Ρόμανιτς (86' Μπα), Ταϊρόν (77’ Βασιλακάκης), Καραμάνος (70΄Αραμπούλι).

Σκόρερ: 37' Χριστοδουλόπουλος, 85' Σάλομον-7' Καραμάνος.

Κίτρινες: Τζανετόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου