Τελευταία Νέα

28/10/21

5η φάση (Φαση των 28) Κυπέλλου Ελλάδος : Τρίκαλα - Νίκη Βόλου 0-1

Την πρόκριση στη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε η Νίκη Βόλου, η οποία επικράτησε 1-0 εκτός έδρας των Τρικάλων. Σκόρερ ο Ροχάνο στο 73'.

Η Νίκη Βόλου πανηγύρισε την πρόκρισή της στη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Βοσνιάδη επικράτησε 1-0 των Τρικάλων. Το παιχνίδι είχε αρκετή ένταση και φάσεις, όμως η μπίλια έπεσε στους Βολιώτες.

Μετά από ένα ισόπαλο 0-0 η λύση βρέθηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μιράντα έπεσε στην περιοχή, έπειτα από ντρίμπλα του και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα στο 71ο λεπτό. Ο Ροχάνο ανέλαβε την εκτέλεση και στο 73ο λεπτό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1.

Μέχρι και το φινάλε του παιχνιδιού τα Τρίκαλα προσπάθησαν να αντιδράσουν προκειμένου να στείλουν το ματς στην παράταση. Οι γηπεδούχοι έμειναν και με δέκα παίκτες καθώς στο 87' ο Παρέδες είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΟ Τρίκαλα: Σεντουριόν, Σανδραβέλης, Παρέδες, Ντιαλόσι, Ριζογιάννης, Μπαξεβάνος, Ευθυμίου (83' Νιάρος), Ελευθεριάδης (80' Νίζιτς), Πέλκας, Κουσκουνάς, Χειρίτραντας.

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Πάνος, Παναγιωτίδης, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κυριακίδης (62' Τζοβάρας), Τσουκαλάς, Μιράντα (90' Αλιατίδης), Κάσσος, Βλαχομήτρος (46' Γκαρσία), Ροχάνο (87' Τζιώρας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου