Τελευταία Νέα

18/12/21

15η Aγωνιστική Super League 1 : Παναιτωλικός - Ατρόμητος 2-1

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-1 του Ατρομήτου στο Αγρίνιο για την 15η αγωνιστική της Super League Interwetten με τον Καρέλη να πετυχαίνει νικητήριο γκολ στο 78'. Άνοιξε το σκορ ο Φλόρες (3'), ισοφάρισε ο Μαυρμμάτης (55').

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα πριν από τη διακοπή των εορτών με τον καλύτερο τρόπο. Οι Αγρινιώτες επικράτησαν 2-1 του Ατρομήτου για την 15η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα πριν από τη διακοπή των εορτών με τον καλύτερο τρόπο. Οι Αγρινιώτες επικράτησαν 2-1 του Ατρομήτου για την 15η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Στη βαθμολογία ο Παναιτωλικός είναι στην 10η θέση με 15 βαθμούς και βλέπει να έχει μία διαφορά ασφαλείας από τις τελευταίς θέσεις. Ο Ατρόμητος παρέμεινε στην 13η θέση με εννέα πόντους.

Προβάδισμα με Ντέιμπι Φλόρες από νωρίς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ιδανικό τρόπο για τον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 3ο λεπτό με τον Ντέιμπι Φλόρες. Ο Στρούγγης προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα, έπειτα από ένα τακουνάκι. Ο Φλόρες απογειώθηκε και με ένα τρομερό εναέριο γυριστό έκανε το 1-0.

Ο Παναιτωλικός στη συνέχεια προσπάθησε να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού. Στο 11' ο Ατρόμητος απείλησε με μία κεφαλιά του Κουλούρη. Πάντως στο πρώτο μέρος οι Περιστεριώτες δεν μπόρεσαν να φτιάξουν κάποια μεγάλη ευκαιρία.

Οι γηπεδούχοι είχαν μεν μία ευκαιρία στο πρώτο μέρος, αυτή του γκολ, ωστόσο έλεγχαν τον ρυθμό, δεν άφηναν τον Ατρόμητο να απειλήσει, με τις μάχες να είναι αρκετές ιδιαίτερα στη μεσαία γραμμή.

Ισοφάρισε ο Ατρόμητος με Μαυρομμάτη.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με αλλαγή, καθώς ο Σπιριντόνοβιτς πέρασε στη θέση του Στρούγγη, κάνοντας πιο επιθετικό το σχήμα. Στο 49' ο Μαυρομμάτης έψαξε τον Κουλούρη που έκανε την κίνηση στην πλάτη του Μαλή. Έκανε το σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 52' απείλησε εκ νέου με τον Χαρίση, ενώ στο 55' ήρθε και η ισοφάριση. Ο Σπιριντόβιτς εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, η άμυνα του Παναιτωλικού βρέθηκε σε ανισορροπία, ο Μαυρομμάτης βρέθηκε μόνος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Ο Ατρόμητος έδειχνε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 65', όμως, ο Βέργος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά με το κεφάλι, όμως ήταν εκτεθειμένος.

Ο Καρέλης έδωσε τη λύση.

Ο Καρέλης, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο 75' ήταν εκείνος που έδωσε το προβάδισμα στους Αγρινιώτες. Ο Καρέλης στην πρώτη του επαφή με την μπάλα με κεφαλιά έκανε το 2-1, έπειτα από σέντρα από τα αριστερά και μία κακή αντίδραση στην άμυνα του Ατρομήτου.

Στο 81ο λεπτό ο Παναιτωλικός έφτασε κοντά σε νέο γκολ, ωστόσο το τέρμα του Καρέλη ακυρώθηκε. Έκλεψε την μπάλα από τον Μαυρομμάτη, ο Παναιτωλικός έφυγε στην κόντρα με τον Ντουάρτε. Ο Καρέλης εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και με ωραίο σουτ λίγο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο, αφού ο διαιτητής είδε τη φάση στο VAR, διαπιστώθηκε χέρι του επιθετικού των Αγρινιωτών στην προσπάθειά του να πάρει την μπάλα.

Ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να αντιδράσει ουσιαστικά στη συνέχεια. Μάλιστα, ο Παναιτωλικός ήταν εκείνος που είχε καλή στιγμή με μία κεφαλιά του Ντέιμπι Φλόρες να περνάει άουτ.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ:

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας – Αποστολάκης Μαλής Κορνέλιους Χουχούμης – Αντούνες (75’ Τσιγγάρας) Φλόρες – Ντουάρτε (90’+6’ Περέιρα) Μπαρμπόσα (75’ Καρέλης) Μεντόσα (90’+3’ Λούι) – Βέργος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Πίριτς – Στρούγγης (46’ Σπιριντόνοβιτς) Χατζηισαΐας Μαυρομμάτης – Καστελιάνο Κιβρακίδης Χαρίσης (77’ Νάτσος) Σάλομον Ντένιτς (86’ Τζαβίδας) – Μπεντινέλι (77’ Βασιλαντωνόπουλος) Κουλούρης.

Σκόρερ: 3' Φλόρες, 78' Καρέλης - 55' Μαυρομμάτης.

Κίτρινες κάρτες: 66' Χουχούμης, 71' Αποστολάκης - 18' Χατζηισαΐας, 57' Σάλομον, 86' Ντένιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου