Τελευταία Νέα

22/12/21

6η φάση (Φαση των 16) Κυπέλλου Ελλάδος : Παναιτωλικός - Νίκη Βόλου 1-0 (1-0).

Ο Παναιτωλικός βρήκε ένα γκολ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, απάντησε στο δοκάρι της Νίκης Βόλου και με το δεύτερο 1-0 πήρε την πρόκριση από τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Παναιτωλικός προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ύστερα από το 1-0 στο Αγρίνιο κόντρα στη Νίκη Βόλου και την προ ημερών νίκη με 1-0 στη Μαγνησία.

Οι Αγρινιώτες παρατάχθηκαν με αρκετούς βασικούς παρά το προβάδισμα που είχαν από τον πρώτο αγώνα κόντρα σε μία ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας. Η διαφορά επιπέδου εν μέρει φάνηκε για ένα ημίχρονο, αφού οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου είχαν την μπάλα στα πόδια το μεγαλύτερο διάστημα (κατοχή ημιχρόνου στο 62%).

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Παρ' όλα αυτά, η μοναδική καλη στιγμή σημειώθηκε στο 21', όταν σε μία φάση διαρκείας ο Αλέξανδρος Μαλής από τη μικρή περιοχή είχε κεφαλιά άουτ. Οι Βολιώτες δεν είχαν κάτι να αντιτάξουν και πήγαν στα αποδυτήρια με λίγες ελπίδες ανατροπής.

Στο 2ο ημίχρονο, οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη ανέβασαν στροφές και άρχισαν να γίνονται πιο απειλητικοί για την εστία του Ντιέγκο Ροντρίγκες. Οι Χρήστος Γρομητσάρης, Γιώργος Τζοβάρας και Λούκας Γκαρσία πρωταγωνίστησαν σε δύο από τις σπάνιες επιθετικές στιγμές, ομως δεν βρήκαν το γκολ που θα έφερνε το ζευγάρι στα ίσια.

Η τριπλή αλλαγή του Αναστασίου στο 84' έκοψε το ρυθμό της Νίκης και στις καθυστερήσεις το 0-0 παραλίγο να αλλάξει με δοκάρι του Χοσέτε Μιράντα. Ο Παναιτωλικός βρήκε ένα γκολ στην κόντρα στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων και "κλείδωσε" έστω και αγχωτικά την πρόκριση στα προημιτελικά, περιμένοντας πλέον την κλήρωση για τον επόμενο αντίπαλο.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ:

Γήπεδο: Παναιτωλικού.

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Αναστασίου): Ροντρίγκες, Λούι (84’ Μπελεβώνης), Μάλης, Κορνέλιους, Περέιρα (57’ Βέργος), Φλόρες, Αντούνες, Ντουάρτε (84’ Αποστολάκης), Μεντόσα, Χουχούμης (64’ Τσιγγάρας), Καρέλης (84’ Μπαρμπόσα).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Αλιατίδης, Τζοβάρας, Κυριακίδης, Γκαρσία, Ροχάνο (74' Τζιώρας), Τσουκαλάς (84’ Μέτσε), Παναγιωτίδης (74' Μιράντα), Ανδρέου (74’ Βλαχομήτρος), Κάσσος, Γρομητσάρης.

Σκόρερ: 90+4' Βέργος.

Κίτρινες κάρτες: Τσιγγάρας - Τζοβάρας, Παναγιωτίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου