Τελευταία Νέα

21/12/21

Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε τον Γιόχαν Μάρτενσον!

Την πρώτη του μεταγραφή ενόψει Ιανουάριου έκανε ο Παναιτωλικός καθώς ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον 32χρονο μέσο, Γιόχαν Μάρτενσον, που έπαιζε τα τρία τελευταία χρόνια στην Όρεμπρο.

Την πρώτη του μεταγραφή ενόψει Ιανουαρίου ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός και αυτός δεν είναι άλλος από τον 32χρονο μέσο (σ.σ. 16/2/1989), Γιόχαν Μάρτενσον, που έπαιζε στην Όρεμπρο τα τελευταία τρία χρόνια. Ο έμπειρος μέσος στη διάρκεια της καριέρας του έχει αγωνιστεί κυρίως σε Σουηδία με την Γκάις, την Έλσινμποργκ και την Όρεμπρο ενώ έχε αγωνιστεί και τρία χρόνια στην Ολλανδία με τη φανέλα της Ουτρέχτης.

H ανακοίνωση:

"Ο Γιόχαν Μάρτενσον υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως τον Ιούνιο του 2023. Ο Σουηδός μέσος αγωνίζονταν την τελευταία τριετία στην Έρεμπεο. Ο αριθμός της φανέλας του είναι το 17.

Για την ένταξή του στον Παναιτωλικό δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Μου άρεσε το πρότζεκτ του Παναιτωλικού και η προσέγγισή του. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις που δημιουργεί το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα μου. Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη φανέλα του Παναιτωλικού και να δώσω το 100% για να τον βοηθήσω στη συνέχεια των αγωνιστικών του υποχρεώσεων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου