Τελευταία Νέα

10/5/23

Παναθηναϊκός: Eπέκταση της συνεργασίας με τον Φώτη Ιωαννίδη μέχρι το 2027!

Επίσημη μορφή έλαβε η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος δεσμεύτηκε με νέο συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2027.

Με την ανακοίνωση που εξέδωσε επικύρωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας της με τον Φώτη Ιωαννίδη. Ο 23χρονος φορ βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία του κλαμπ και έβαλε την υπογραφή του στη σύμβαση που τον δεσμεύσει μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Φώτη Ιωαννίδη. Ο Έλληνας επιθετικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο, με το οποίο παραμένει στην ομάδα έως τον Ιούνιο του 2027.

Ο Φώτης εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020 και αμέσως έγινε βασικό στέλεχος της ομάδας. Με τη φανέλα του Τριφυλλιού έχει αγωνιστεί σε 98 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις".

Ο Έλληνας στράικερ που είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού φέτος που έχει το απόλυτο 35/35 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μετράει επτά γκολ και τρεις ασίστ πραγματοποίησε την καλύτερη του σεζόν φέτος και είδε την πορεία του να ανταμείβεται με νέο τετρατές συμβόλαιο.

Ο Ιωαννίδης άλλωστε φέτος έχει πραγματοποιήσει ρεκόρ καριέρας καθώς τα επτά γκολ που έχει σκοράρει είναι τα περισσότερα από κάθε άλλη επαγγελματική του σεζόν σε Λεβαδειακό και Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου