Τελευταία Νέα

28/12/23

Ολυμπιακός: Στην Ατλέτικο Μινέιρο ο Γκουστάβο Σκάρπα!

Η Νότιγχαμ ανακοίνωσε το τέλος του δανεισμού του Γκουστάβο Σκάρπα στον Ολυμπιακό, με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να πωλείται από τους Άγγλους για πέντε εκατομμύρια ευρώ στην Ατλέτικο Μινέιρο.

Η πορεία του Γκουστάβο Σκάρπα στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε και τυπικά. Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (27/12) πως τερματίστηκε ο δανεισμός του στους ερυθρόλευκους, με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να επιστρέφει στην πατρίδα του.

Ο Σκάρπα πήρε μεταγραφή στην Ατλέτικο Μινέιρο, με την βραζιλιάνικη ομάδα να τον αγοράζει από τη Φόρεστ αντί πέντε εκατομμυρίων ευρώ

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μινέιρο, ενώ θα λάβει δύο εκατομμύρια ευρώ ως μπόνους υπογραφής. Συνολικά για τα τέσσερα επόμενα χρόνια θα έχει απολαβές οκτώ εκατομμυρίων ευρώ. Οι Βραζιλιάνοι ανακοίνωσαν επίσης την απόκτησή του, παρουσιάζοντάς τον πάνω σ' ένα σκέιτμπορντ.

H Nότιγχαμ τον είχε αποκτήσει ως ελεύθερο από την Παλμέιρας τον Ιανουάριο του 2023. Με την αγγλική ομάδα είχε δέκα συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Το καλοκαίρι δόθηκε δανεικός στον Ολυμπιακό και με τη φανέλα είχε 11 συμμετοχές, που μεταφράζονται σε 420 αγωνιστικά λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου