Τελευταία Νέα

27/8/10

ΟΣΦΠ : Υπέγραψε ο Παπάζογλου, ανακοίνωσε Βαλεριάνο ο Θρασύβουλος !

Υπέγραψε ο Παπάζογλου

Την Δευτέρα ανακοινώνεται η μεταγραφή του Τάσου Παπάζογλου στον Ολυμπιακό, ο οποίος πάντως υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο.



Την προσεχή Δευτέρα πρόκειται να τελειώσει το ζήτημα του Τάσου Παπάζογλου, με την δημοσιοποίηση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό. Ο νεαρός άσος είχε σήμερα μία συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και τον παράγοντα του συλλόγου, Γιάννη Βρέντζο.

Μία συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τον κ. Μαρινάκη να επισημαίνει στον Παπάζογλου το πόσο πολύ τον πιστεύουν στον Ολυμπιακό. Σε αυτήν έδωσαν το παρών και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Πέτρος Θεοδωρίδης και ο μάνατζερ του παίκτη.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέγραψε σήμερα το νέο 5ετές συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό και ότι πέρασε από τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις. Όπως έχει ξαναγραφτεί ο Παπάζογλου θα συνεχίσει ως δανεικός στον Πανσερραϊκό για τον επόμενο χρόνο. 






Παράλληλα από τον Ολυμπιακό συνεχίζουν να πιέζουν τον Έντσο Μαρέσκα έτσι ώστε να λήξει το συγκεκριμένο ζήτημα όσο πιο γρήγορα γίνεται και οι... δρόμοι των δύο πλευρών να χωρίσουν οριστικά και αμετάκλητα. Εξάλλου για τον έμπειρο άσο υπάρχει το... δέλεαρ των 900 χιλ. ευρώ ως αποζημίωση για την λύση του συμβολαίου του. Eπίσης βάσει νεότερων πληροφοριών γίνεται νέα προσπάθεια να πειστεί να φύγει και ο Όσκαρ... Ίδωμεν...





Ένας ακόμη νεαρός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού σε άλλη ομάδα για να μπορέσει να αποκτήσει παραστάσεις και να γυρίσει πιο έμπειρος στους ερυθρόλευκους.

Ο Γιώργος Βαλεριάνος θα αγωνίζεται ως δανεικός για την νέα σεζόν στον Θρασύβουλο και η ομάδα της Φυλής ανακοίνωσε τη συμφωνία το απόγευμα της Δευτέρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Β’ Εθνικής:
"Στον Θρασύβουλο ο Βαλεριάνος

Η ΠΑΕ Θρασύβουλος Φυλής ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Βαλεριάνου από τον Ολυμπιακό με την μορφή δανεισμού".



*Ο Βασιλόγιαννης είναι κοντά σε συμφωνία με τον Εθνικό, ενώ ο Βαλεριάνος συμφώνησε με τον Θρασύβουλο για ένα χρόνο.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου