Τελευταία Νέα

27/8/10

Άρης : Φατί και επίσημα!

H ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Γάλλου μέσου Ρικάρντο Φατί για τα επόμενα τρία χρόνια με τις απολαβές του σύμφωνα με πληροφορίες να ανέρχονται στο 1.000.000 ευρώ.

Ο Φατί αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από την Ρόμα και έχει γεννηθεί στις 4 Αυγούστου 1986, έχει ύψος 1.93 και είναι 82 κιλά. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Clairefontaine στα τμήματα υποδομής της το 2000 και παρέμεινε ως το 2002 όταν και πήρε μεταγραφή στην Β΄ ομάδα της Στρασμπούργκ ενώ το 2005 μεταπήδησε στην πρώτη ομάδα έχοντας 7 συμμετοχές.

Το 2006 πήρε μεταγραφή για την Roma με την οποία έχει 19 συμμετοχές, ενώ αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην Bayer Leverkusen το 2007 (για ένα εξάμηνο - 2 συμμετοχές) και την σεζόν 2008-09 στη Νάντ (41 συμμετοχές - 3 γκολ). Έχει κατακτήσει το Κύπελλο Ιταλίας το 2007, ενώ έφτασε στον Τελικό του Κυπέλλου και την περσινή περίοδο

"Έτοιμος να προσφέρω στον Άρη"
Αμέσως μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του ο Φατί σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ σημείωσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Άρη. Υπήρξε ένα διάστημα αναμονής μέχρι να τα συμφωνήσει ο Άρης με την Ρόμα, αλλά τώρα όλα πήγαν καλά και ανυπομονώ να παίξω για την νέα μου ομάδα. Έμεινα έκπληκτος από τον κόσμο του Άρη στο παιχνίδι με την Αούστρια. Είναι φοβεροί βοηθάνε πολύ την ομάδα και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο κι για αυτούς".

Ο Φατί το απόγευμα έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Άρη με τον Γάλλο μέσο να επέλεξε το νούμερο 91 για τη φανέλα του.

Εκτός ο Κάλβο, διάταση ο Νέτο

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι σε χαλαρούς ρυθμούς πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Άρη για όσους αγωνίστηκαν στον χθεσινό επαναληπτικό στην Βιέννη με την Αούστρια για τα πλέι οφ του Europa League. Οι Κόκε, Ρονάλντο, Κάλβο και Νέτο δεν προπονήθηκαν ακολουθώντας πρόγραμμα φυσιοθεραπειών. Οι δύο πρώτοι ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και την μέση αντίστοιχα και δεν γυμνάστηκαν για προληπτικούς λόγους.

Κι όσο για τον Κάλβο; Ο Ισπανός έχει ένα χτύπημα στον έσω σφυρό από τον χθεσινό επαναληπτικό με την Αούστρια και είναι απίθανο να αγωνιστεί στην αυριανή πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Καβάλα. Εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Νέτο με τον Βραζιλιάνο να υπέστη διάταση στον δικέφαλο και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ουσιαστικά στην διάρκεια της αυριανής τελευταίας προπόνησης για το παιχνίδι στο «Ανθή Καραγιάννη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου