Τελευταία Νέα

17/8/18

Ολυμπιακός : Ανακοίνωσε τον Γκιγιέρμε!

Παίκτης του Ολυμπιακού και επίσημα είναι ο Γκιγιέρμε από το μεσημέρι της Παρασκευής (17/8), καθώς οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου από τη Λα Κορούνια.
Στα ερυθρόλευκα ντύθηκε και επίσημα ο Γκιγιέρμε, με τον Ολυμπιακό να επικοινωνεί μέσω twitter την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Λα Κορούνια.
Ο 27χρονος χαφ έφτασε την Πέμπτη (16/8) στην Ελλάδα, πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες, το οποίο έχει ορίζοντα τριετίας.
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την Παρασκευή (17/8) την προσθήκη του Γκιγιέρμε στο ρόστερ της ομάδας, με τον παίκτη να έχει ακολουθήσει την προετοιμασία της Λα Κορούνια και να τίθεται άμεσα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, με σκοπό να προλάβει τις αναμετρήσεις με την Μπέρνλι για τα playoffs του Europa League.
Ο Γκιλιέρμε είναι γεννημένος στις 5 Απριλίου 1991 και έχει ύψος 1.79. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Πορτουγκέζα και τον Αύγουστο του 2012 πουλήθηκε στην Κορίνθιανς αντί 2,8 εκατ. ευρώ. Το 2014 τον αγόρασε η Ουντινέζε αντί 4,5 εκατ. ευρώ, στην οποία αγωνίστηκε δύο σεζόν για να ακολουθήσει τη διετία 2016-2018 η Λα Κορούνια. Η Ντεπορτίβο αγόρασε τον Γκιγιέρμε το καλοκαίρι του 2017 αντί 4.5 εκατ. ευρώ από την Ουντινέζε. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Γκιγιέρμε έπαιξε σε 31 ματς της Ντεπορτίβο στη La Liga και σε άλλα δύο ματς στο Κύπελλο. Στην καριέρα του μετράει 61 ματς στην Primera Division, και 52 στη Serie A.
Δείτε βίντεο με τον Γκιγιέρμε:
               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου