Τελευταία Νέα

21/1/19

17η Aγωνιστική Super League : Λαμία - Παναθηναϊκός 1-0

Η Λαμία επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις μήνες επικρατώντας 1-0 του Παναθηναϊκού δείχνοντας ότι έχει πάρει τον αέρα των πράσινων που ήταν επιπόλαιοι και αναποτελεσματικοί έχοντας ως μοιραίους τους Μακέντα και Καμπετσή. 
Η Λαμία έχει πάρει τον αέρα του Παναθηναϊκού και αποδεικνύεται σε κακό του δαίμονα με το τριφύλλι να μην μπορεί να κερδίσει σε κανονική διάρκεια αγώνα στο ΔΑΚ Λαμίας.
Η ομάδα του Μάκη Χάβου επικράτησε με 1-0 στην αναμέτρηση που έκλεισε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής και πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο ενόψει της συνέχειας.

ΑΝΩΤΕΡΗ Η ΛΑΜΙΑ ΑΞΙΖΕ ΤΗ ΝΙΚΗ.


Η Λαμία ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Έδειξε ότι έχει πάρει τον αέρα από τους πράσινους και δεν φοβήθηκε από την αρχή το παιχνίδι. Μπήκε μέσα έπαιξε τη μπάλα της, έκανε τις ευκαιρίες της, απείλησε, σκόραρε και πήρε τη νίκη όντας ανώτερη από τον Παναθηναϊκό για περισσότερη ώρα.
Οι γηπεδούχοι έκαναν 14 τελικές με τις 6 να είναι προς την εστία ενώ ο Παναθηναϊκός είχε 7, τις περισσότερες μετά το γκολ που δέχτηκε με τις δυο μόνο προς την εστία.
Η Λαμία είχε και την τύχη με το μέρος της καθώς το γκολ του Μπερτόγλιο στο 52' είναι φανταστικό σε εκτέλεση και έμπνευση με τον Διούδη να μην μπορεί να αντιδράσει.

ΝΙΚΗ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ!


Η Λαμία επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις μήνες και την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στις 27 Οκτωβρίου. Τότε είχε κερδίσει με 3-2 τον Λεβαδειακό και τώρα επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού. Αυτή ήταν η τρίτη φετινή νίκη της Λαμίας στη Super League και ίσως η σημαντικότερη στην προσπάθεια που κάνουν οι γηπεδούχοι για να διατηρηθούν στην κατηγορία.

ΚΑΚΟΣ ΜΠΕΛΑΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.


Ο Παναθηναϊκός έχει βρει κακό μπελά στη Λαμία και δη στο ΔΑΚ καθώς δεν έχει κερδίσει ποτέ στις πέντε αναμετρήσεις που έχει δώσει στη διάρκεια των 90 λεπτών. Συγκεκριμένα οι πράσινοι έχουν αγωνιστεί πέντε φορές εκτός έδρας με την ομάδα της Φθιώτιδας, οι τρεις για το Κύπελλο και οι δυο για το πρωτάθλημα και έχουν πάρει μόλις μια νίκη και αυτή στην παράταση το μακρινό μάλιστα 1968.
Τα τελευταία χρόνια που η Λαμία επέστρεψε στην Super League ο Παναθηναϊκός έχει μια ισοπαλία και τρεις ήττες.

ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΘΑ ΧΑΝΕΙΣ.


Όπως και στο ματς του Κυπέλλου πριν από δέκα μέρες έτσι και τώρα ο Παναθηναϊκός ανέβασε στροφές μετά το γκολ που δέχτηκε αλλά βρέθηκε στο ίδιο έργο... θεατής. Και πάλι έχασε σωρεία ευκαιριών με τον Γιόχανσον, τον Μακέντα και τον Καμπετσή.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΛΤΜΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ.


Ότι και αν συνέβη στο ματς ανάμεσα στη Λαμία και τον Παναθηναϊκό από τις ξεχωριστές στιγμές της αναμέτρησης ήταν η παρουσία του Άλτμαν στον αγωνιστικό χώρο για μισή ώρα. Ο Δώνης έριξε στο παιχνίδι τον Ισραηλινό μέσο στην πρώτη φετινή του εμφάνιση η οποία ήρθε 10 μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Άλτμαν στο περσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".
Ο Ισραηλινός είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στις 4 Μαρτίου του 2018 όταν στην τελευταία φάση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και σε μια υπερπροσπάθεια ώστε ο Παναθηναϊκός να πάρει το αποτέλεσμα είχε τραυματιστεί.
Κόντρα στη Λαμία όμως επανήλθε και πάλι, αγωνίστηκε για μισή ώρα, και ανεξαρτήτου αποτελέσματος η παρουσία του είναι σημαντική για τον Παναθηναϊκό αλλά και τον ίδιο.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ:
Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας
Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)
Βοηθοί: Λάζαρος Δημητριάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας), Πέτρος Πάτρας (ΕΠΣ Μακεδονίας)
4ος: Στέφανος Κουμπαράκης (ΕΠΣ Θράκης)
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοβ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκαρντοβέλι, Μπλάζιτς (36' Μπουλούλης), Δημούτσος, Τομάς, Καραμάνος, Μπερτόγλιο (66' Επστάιν), Μπαράλες.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Δώνης (78' Βέργος), Κάτσε, Μουνιέ (59' Άλτμαν), Χατζηγιοβάνης (72' Καμπετσής), Μπουζούκης, Μακέντα.
Γκολ: 52' Μπερτόγλιο
Κίτρινες: 16' Βασιλαντωνόπουλος, 24' Τομάς, 49' Μπαράλες/13' Δώνης, 67' Γιόχανσον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου