Τελευταία Νέα

27/7/19

Φένλο - Παναθηναϊκός 0-1 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ο Παναθηναϊκός άρεσε μόνο στο δεύτερο 45λεπτο του φιλικού αγώνα με τη Φένλο όπου δημιούργησε, απείλησε και πήρε μια ακόμα νίκη με γκολ του Καμπετσή.
Νικηφόρο ήταν και το τέταρτο φιλικό του Παναθηναϊκού κόντρα στη Φένλο με τους πράσινους να επικρατούν με 1-0 χάρη σε πανέμορφο γκολ του Καμπετσή πέντε λεπτά πριν το φινάλε σε ένα ματς που θύμισε περισσότερο επίσημη αναμέτρηση και όχι φιλικό προετοιμασίας
Οι Ολλανδοί που την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν τις επίσημες υποχρεώσεις τους μπήκαν στο ματς σαν να έπαιζαν αγώνα πρωταθλήματος και επιδόθηκαν σε αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα με ένα εξ αυτών να οδηγεί στον τραυματισμό του Γιάννη Μπουζούκη που αποχώρησε τραυματίας.
Ο τραυματισμός αυτός όπως και η απόδοση των πράσινων στο πρώτο 45λεπτο ήταν τα μελανά σημεία απ' όσα είδε ο Γιώργος Δώνης απ' ένα φιλικό στο οποίος όπως τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης δεν θα δώσει τόση σημασία καθώς έγινε σε γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα.
Από το ματς με τη Φένλο ο έμπειρος τεχνικός μπορεί να σταθεί μόνο στο δεύτερο ημίχρονο όπου ο Παναθηναϊκός με τις αλλαγές που έγινε είχε δημιουργία, απείλησε και σκόραρε μετά από έναν υπέροχο συνδυασμό των Χατζηγιοβάνη και Καμπετσή και σκόρερ τον δεύτερο.
Επίσης δεδομένα μπορεί να κρατήσει και το πρώτο 45λεπτο που έδωσε στους Ζαχίντ και Νούνες ώστε να αρχίσουν να μαθαίνουν το παιχνίδι των συμπαικτών τους και να ενσωματώνονται σιγά-σιγά ενώ και οι δυο έδειξαν θετικά στοιχεία.

ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ Ο ΔΙΟΥΔΗΣ.


Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το ματς με ένα 4-3-3 με τον Διούδη κάτω από τα γκολπόστ, τους Θεοχάρη, Κολοβέτσιο, Μαυρομμάτη και Ινούα στην άμυνα. Στο κέντρο το εξάρι ήταν ο Αλεξανδρόπουλος έχοντας δίπλα του τους Μπουζούκη και Ζαχίντ ενώ η τριάδα της επίθεσης αποτελούνταν από τους Χατζηθεοδωρίδη, Κολοβό και Βέργο.
Το τριφύλλι έδειχνε να έχει πρόβλημα στο κέντρο και η Φένλο είχε καλή κατοχή της μπάλας και έβγαινε στην επίθεση με τον Διούδη να κρατάει όρθιο τους πράσινους. Ο Έλληνας γκολκίπε έκανε στο 11' μια διπλή επέμβαση που κάλλιστα μπορεί να του δώσει μεταγραφή καθώς αρχικά απέκρουσε σουτ του Φανόιεν και εν συνεχεία του Σορίανο.
Στο 22' ήρθε ο τραυματισμός του Μπουζούκη και η αλλαγή του με τον Δώνη και παράλληλα άλλαξε η διάταξη των πράσινων στο κέντρο και αυτό βοήθησε τον Παναθηναϊκό να ισορροπήσει το ματς. Και πάλι όμως η Φένλο στο 37' απείλησε με τον Διούδη να λέει και πάλι όχι.
Ο Έλληνας γκολκίπερ κράτησε το μηδέν και στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους όταν ο Ράιτ βγήκε τετ α τετ αλλά με ωραία επέμβαση και πάλι μπλόκαρε τη μπάλα.

ΑΛΛΑΞΕ ΑΡΔΗΝ Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ 45ΛΕΠΤΟ.


Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Γιώργος Δώνης έκανε εννιά αλλαγές καθώς έριξε στο ματς τους Κότσαρη, Γιόχανσον, Νούνες, Πούγγουρα, Ζαγαρίτη, Σερπέζη, Χατζηγιοβάνη, Εμμανουηλίδη και Καμπετσή.
Ο Παναθηναϊκός έγινε δραστήριος, γρήγορος, διατήρησε την αμυντική του συνοχή και άρχισε να απειλεί και αυτός με τον Χατζηγιοβάνη να είναι πρωταγωνιστής. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 58' αλλά οι Σερπέζης, Εμμανουηλίδης δεν μπόρεσαν να μπουν στη φάση από σέντρα του Κολοβού.
Στο 65' ο Κολοβός έδωσε στον Χατζηγιοβάνη, αυτός πρόλαβε και γύρισε τη μπάλα στον Εμμανουηλίδη που πάσαρε στον Ζαγαρίτη ο οποίος έκανε το σουτ με το αριστερό και έστειλε τη μπάλα λίγο έξω.
Οκτώ λεπτά αργότερα ο Χατζηγιοβάνης έκανε εκπληκτική ποδιά μέσα στην περιοχή στον Λίντχορστ ο οποίος τον έσπρωξε και με τα δυο χέρια αλλά ο διαιτητής δεν υπέδειξε το καθαρό πέναλτι. Στο 80' το τριφύλλι θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ όταν ο Δώνης έδωσε ωραία κάθετη μπαλιά στον Εμμανουηλίδη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητα του αλλά παρά το γεγονός πως τσίμπησε τη μπάλα προ του Κιρσμπάουμ δεν μπόρεσε να τον νικήσει.
Στο 85' όμως ο Παναθηναϊκός βρήκε το γκολ που του έδωσε τη νίκη. Ο Χατζηγιοβάνης είδε τη κίνηση του Καμπετσή που δεν βγήκε οφσάιντ του πέρασε τη μπάλα και με πανέμορφο αριστερό σουτ ο Έλληνας επιθετικός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΟΙ ΔΙΟΥΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ.


Ο Διούδης στο πρώτο 45λεπτο που πραγματοποίησε αρκετές σπουδαίες επεμβάσεις και ο Χατζηγιοβάνης ο οποίος ήταν αρκετά δραστήριος στο δεύτερο μέρος ξεχώρισαν για τον Παναθηναϊκό στο φιλικό με τη Φένλο.
Ο Έλληνας γκολκίπερ συνέχισε τις καλές εμφανίσεις του ενώ ο Έλληνας επιθετικός μοίρασε την τρίτη του ασίστ στην προετοιμασία καθώς είχε από μια και στα ματς με Φέγενορντ και Άγιαξ. Επίσης αρκετά καλός στο φιλικό με τη Φένλο ήταν και ο Καμπετσής.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΦΕΝΛΟ: Κιρσμπάουμ, Παχόνικ, Γιάννσεν, Σάφερ, Ρόσελαρ (87' Φαν Ντάικ), Ποστ, Νέιντεκερ (86' Γιάνσεν), Λίντχορστ, Φανόιεν (60' Σινκλέρ), Σοριάνο, Ράιτ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης (46' Κότσαρης), Θεοχάρης (46' Γιόχανσον), Κολοβέτσιος (46' Νούνες), Μαυρομμάτης (46' Πούγγουρας), Ινσούα (46' Ζαγαρίτης), Αλεξανδρόπουλος (46' Σερπέζης), Ζαχίντ (46' Χατζηγιοβάνης), Μπουζούκης (26' Δώνης), Κολοβός (69' Αθανασακόπουλος), Χατζηθεοδωρίδης (46' Εμμανουηλίδης), Βέργος (46' Καμπετσής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου