Τελευταία Νέα

27/7/19

Βίλεμ - ΟΦΗ 2-1 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα (2-1) από τη Βίλεμ στο τελευταίο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους. Ο Βρουσάι το γκολ των γηπεδούχων, ο Σεμέντο το γκολ της ομάδας του Ηρακλείου. η οποία μετρά μία νίκη - κόντρα στην Άντερλεχτ - και πέντε ήττες στα θερινά ματς προετοιμασίας της.
Με ήττα ολοκληρώθηκαν τα φιλικά προετοιμασίας του ΟΦΗ επί βελγικού και ολλανδικού εδάφους. Η ομάδα του Ηρακλείου είχε προγραμματισμένο για τις 30 Ιουλίου ματς με την Αλ Φάιχα από τη Σαουδική Αραβία, όμως αυτό ακυρώθηκε.
Το απόγευμα του Σαββάτου (27/7) γνώρισε την ήττα από τη Βίλεμ. Ο Σεμέντο άνοιξε το σκορ στο 41ο λεπτό για τους Κρητικούς, αλλά η ομάδα του Τίλμπουργκ έφθασε στην ισοφάριση με κεφαλιά του Κουλιμπαλί στο 67ο λεπτό.
Οι Ολλανδοί έφθασαν στην ανατροπή χάρη στο γκολ του Μάριου Βρουσάι με εκτέλεση πέναλτι. Ο 21χρονος φορ, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από τον Ολυμπιακό στην ολλανδική ομάδα ως δανεικός, νίκησε τον Σωτηρίου και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
Αυτό ήταν το έκτο και τελευταίο φιλικό του ΟΦΗ στο βασικό στάδιο προετοιμασίας. Γνώρισε σ' αυτό το διάστημα πέντε ήττες (Μπέερσοτ, Έουπεν, Άγιαξ, Έμεν, Βίλεμ), ενώ πανηγύρισε τη νίκη χάρη στο γκολ του Σακόρ επί της Άντερλεχτ.
ΟΦΗ: Σωτηρίου, Νάστος, Γιαννούλης, Δεληγιαννίδης, Μαρινάκης, Σκόρ, Μεγιάδο, Νειρα, Σεμέντο, Τσιλιανίδης, Μάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου