Τελευταία Νέα

31/10/19

5η φάση (Φαση των 32) Κυπέλλου Ελλάδος: Αιολικός - Λαμία 0-3 (1ος Αγώνας).

Η Λαμία πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη σεζόν, επικράτησε 3-0 του Αιολικού στη Μυτιλήνη χάρη στα γκολ των Ρόμανιτς, Τιρόνε, Σάλιακα και πρακτικά κλείδωσε την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.
O Αιολικός της Football League είχε εκ των προτέρων ντεσαβαντάζ απέναντι στη Λαμία της Super League 1 λόγω των κατηγοριών που χώριζαν τις δυο ομάδες.
Η ανωτερότητα της ομάδας της Φθιώτιδας επιβεβαιώθηκε και στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Μυτιλήνης. Επικράτησε με 3-0 της νησιωτικής ομάδας και πρακτικά κλείδωσε την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.
Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη την τρέχουσα σεζόν για τους κυανόλευκους, καθώς μετά από οκτώ ματς στο πρωτάθλημα δεν τα έχουν καταφέρει. Η Λαμία άνοιξε το σκορ ένα τέταρτο μετά από την έναρξη της αναμέτρησης.
Ο Τουράμ πάτησε με τακουνάκι αριστερά για τον Ρόμανιτς, ο Σέρβος μπήκε στην περιοχή και με ωραίο δεξί σουτ νίκησε τον Σφύρλα και ανοίγει το σκορ. Οι Φθιώτες διεύρυναν το προβάδισμα στο 45ο λεπτό.  Ο Τιρόνε βγαίνει από δεξιά, προσποιήθηκε ότι θα κάνει το σουτ με το αριστερό, αλλά έφερε την μπάλα στο δεξί και με το εξωτερικό νικά τον γκολκίπερ των γηπεδούχων.
Ο Σάλιακας διαμόρφωσε ο τελικό 0-3 στο 70ό λεπτό. Ήταν η τπέροχη κάθετη του Καραγιάννη, ο Σάλιακας απέφυγε τον αντίπαλο γκολκίπερ και πλάσαρε υπέροχα για το τρίτο γκολ.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γιάννης Γεωργάρας): Σφύρλας, Αγριμάκης, Βαλιός, Κρητικός, Καλαφάτης, Τσομπανέλλης (68’ Ν. Λαζαρίδης), Σπόλιαριτς, Κατσίκης (75’ Παρέλλης), Παλαμουτσής, Τσιπάς (58’ Λαμπράκης), Μπουρούς.
ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Ασίγκμπα, Πλιάτσικας (75’ Νικολόπουλος), Τιρόνε (62’ Βλαχομήτρος), Σάλιακας, Ρόμανιτς, Τζανετόπουλος, Τουράμ (68’ Καραγιάννης), Μπαχανάκ, Ράμος, Μπουλουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου