Τελευταία Νέα

21/2/21

23η Aγωνιστική Super League 1 : Βόλος - Απόλλων Σμύρνης 2-0

Ο Βόλος κατάφερε να πάρει τη δεύτερη του σερί νίκη επικρατώντας 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης και ανέβηκε στην 7η θέση της Super League Interwetten με 30 πόντους.

Μετά από το διπλό στο Ηράκλειο, ο Βόλος πανηγύρισε το δεύτερό του σερί τρίποντο. Η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης χάρη στα γκολ των Δουβίκα (34') και Ριένστρα (52) για την 23η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Έτσι, ο Βόλος κατάφερε να σκαρφαλώσει στην 7η θέση του πρωταθλήματος μετρώντας 30 πόντους.

ΜΑΤΣ ΜΕ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ 1-0 Ο ΔΟΥΒΙΚΑΣ.

Το παιχνίδι από τα πρώτα του λεπτά είχε ρυθμό με τις δύο ομάδες να μην θέλουν να κλειστούν, αλλά να παράξουν ποδόσφαιρο. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Απόλλωνας απείλησε με τον Ιωαννίδη, ενώ στο 17' ο Τσιλούλης σούταρε πάνω στον Κλέιμαν, για να φύγει στην αντεπίθεση ο Δουβίκας, που κατάφερε να κερδίσει ένα κόρνερ.

Στο 28ο λεπτό ο Απόλλων έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Μοπεντινέλι, ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα του Βόλου, αλλά ήταν άστοχος.

Στο 33ο λεπτό ο Βόλος κέρδισε πέναλτι. Οι Θεσσαλοί έτρεξαν στην κόντρα, ο Νίνης μοίρασε στον Μπαρτόλο που πάτησε περιοχή και ανατράπηκε απ' τον Μπαξεβανίδη. Ο Δουβίκας ανέλαβε την εκτέλεση και στο 34ο λεπτό έγραψε το 1-0 ευστοχώντας απέναντι στον Κλέιμαν.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου, αν και ο Βόλος είχε μία καλή στιγμή με τον Νίνη στο 44'.

Ο ΒΟΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΔΥΟ ΤΑ ΤΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΡΙΕΝΣΤΡΑ.


Ο Βόλος μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του από αρκετά νωρίς. Στο 52π λεπτό οι Θεσσαλοί ξεδιπλώθηκαν ωραία, ο Μπαρτόλο γύρισε από τα αριστερά στον Ριέντρα, ο οποίος έκανε το σουτ. Η μπάλα κόντραρε, αιφνιδίασε τον Βέρχουλστ και κατέληξε στα δίχτυα.

ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.


Μέχρι και το τέλος του αγώνα ο Απόλλων επιχείρησε να γίνει λίγο πιο επικίνδυνος, ώστε να μειώσει στο σκορ. Ο Βόλος διαχειριζόταν το προβάδισμά του πιέζοντας ψηλά τους φιλοξενούμενους, έχοντας μάλιστα και αρκετά κοντά τις γραμμές του.

Στο 75ο λεπτό η ομάδα του Παράσχου έχασε σημαντική ευκαιρία. Ο Μουνιέ πάτησε στην περιοχή, βρέθηκε απέναντι από τον Κλέιμαν, αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει επιτυχώς, με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να αποκρούει.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ:

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν – Ριένστρα, Φεράρι, Γκρίλο, Μήτογλου - Τσοκάνης, Νίνης (64’ Τέκιο) – Μαρτίνες (46’ Μπαριέντος), Μπαρτόλο (86’ Σάντσες), Περέα (57’ Ρενάτο Σάντος) - Δουβίκας

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ - Ντομίμινγκες, Λισγάρας, Μπρούτσιτς (46’ Ντάουντα) –Μπαξεβανίδης (72’ Κάλισιρ), Χουχούμης, , Κολ, Φατιόν (59’ Λαγός), -Τσιλούλης (72’ Μουνιέ), Μπεντινέλι – Ιωαννίδης (59’ Φερνάντεθ).

Σκόρερς: 34’ (πεν.) Δουβίκας, 52’ Ριένστρα.

Κίτρινες κάρτες: Περέα (27’), Μήτογλου (30’) – Μπαξεβανίδης (30’), Ντάουντα (76’), Μπεντινέλι. (79’).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου