Τελευταία Νέα

22/9/21

3η Aγωνιστική Super League 1 : ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 0-0

ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης σε ένα παιχνίδι το οποίο θα ξεχαστεί γρήγορα αφού είχε ελάχιστες αξιόλογες στιγμές κόλλησαν στο 0-0.

Ο ΟΦΗ υποδέχθηκε τον Αστέρα Τρίπολης στο Γεντί Κουλέ για την τρίτη αγωνιστική της Super League Interwetten, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Το παιχνίδι είχε ελάχιστα καλά διαστήματα, ακόμα λιγότερες καλές στιγμές και δεδομένα θα ξεχαστεί γρήγορα με τις δύο ομάδες να κρατάνε μόνο τον έναν βαθμό από το ματς.

Νιόπλιας και Ράσταβατς έκαναν αρκετές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα ματς των ομάδων του, ειδικά ο κόουτς του Αστέρα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει ρυθμός στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Οι αλλαγές έφεραν αρρυθμία, όλες οι φάσεις σ' ένα δεκάλεπτο.

Όπως αναφέραμε παραπάνω οι αλλαγές που έκαναν οι δύο προπονητές και ειδικά ο Ράσταβατς είχαν ως αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μην έχουν ρυθμό.

Για περίπου 30 λεπτά το μόνο αξιόλογο που είδαμε ήταν ένα σουτ του Κρέσπι στο 11' το οποίο πέρασε λίγο άουτ. Από εκεί και πέρα όμως οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους.

Πρώτος απείλησε ο ΟΦΗ. Στο 31' ο Ντουρμισάι μπήκε από τα δεξιά και έκανε το σουτ με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει, ενώ στο 37' και στο 39' είχε δύο ακόμα καλά σουτ με τους Ντε Γκουζμάν και Λάμπρου.

Η απάντηση από τον Αστέρα ήρθε στο 40', όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά ο Βαλιέντε σηκώθηκε μόνος του στο ύψος του πέναλτι, πήρε την σκαστή κεφαλιά με τον Επασί να πέφτει στη δεξιά του γωνία και να διώχνει σε κόρνερ.

Ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι δύο ομάδες συνέχισαν στο ρυθμό που τελείωσαν στο πρώτο ημίχρονο. Ειδικά ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που μπήκε πιο δυνατά και προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Το έκανε μέχρι το 60' αλλά ουσιαστικά δεν απειλήθηκε ο Παπαδόπουλος. Η είσοδος των Μπαράλες, Καπίγια και Σόνι έδωσε πνοή στον Αστέρα, όμως ούτε και οι Αρκάδες κατάφεραν να κάνουν κάτι.

Έτσι, το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος με τις δύο ομάδες να αγνοούν τη νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ:

Γήπεδο: «Θ. Βαρδινογιάννης».

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί – Βούρος Διαμαντής Πασαλίδης (60’ Ουές) Γιαννούλης (78’ Κοροβέσης) – Γκαγιέγκος Ντε Γκουζμάν (77’ Σελίμοβιτς) Νέιρα Λάμπρου (46’ Καστάνιος) Καμάου (60’ Φαν Ντούινεν) – Ντουρμισάι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος – Γκαρσία Χριστόπουλος Καστάνιο Τασουλής (71’ Σονί) – Βαλιέντε Σανταφέ (84’ Κανελλόπουλος) – Γκόμες (60’ Καπίγια) Κρέσπι Σίτο (46’ Άλβαρες) – Μπενίτο (60’ Μπαράλες).

Κίτρινες κάρτες: 32’ Πασαλίδης, 45’ Νέιρα – 72’ Γκαρσία, 82’ Βαλιέντε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου