Τελευταία Νέα

25/7/23

Μπρέντα - ΟΦΗ 3-2 (ΦΙΛΙΚΟ)

Ο ΟΦΗ πλήρωσε τα λάθη του κόντρα στην Μπρέντα και γνώρισε την ήττα με 3-2 σε φιλική αναμέτρηση στην Ολλανδία.

Ο ΟΦΗ έδωσε το δεύτερο φιλικό του επί Ολλανδικού εδάφους κόντρα στην Μπρέντα και γνώρισε την ήττα με 3-2 καθώς πλήρωσε τα λάθη που έκανε στην άμυνα.

Χαρακτηριστικό του αγώνα πως πριν καλά-καλά συμπληρωθούν 20 δευτερόλεπτα στην αναμέτρηση και με τους Κρητικούς να είναι στη σέντρα η μπάλα πήγε προς τα πίσω και ο Καρώ έβαλε ένα αυτογκολ στην προσπάθεια του να γυρίσει τη μπάλα στον Μανδά.

Ο ΟΦΗ βρήκε γρήγορα το γκολ της ισοφάρισης καθώς στο 3' ο Γκρόνινγκ πίεσε, ο Τοράλ έκλεψε την μπάλα, την έστρωσε στο αριστερό του και με ωραίο σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Η Μπρέντα κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 17' με τον Γκάρμπετ να εκμεταλλεύεται την ασταθή έξοδο του Μανδά και με πλασέ να κάνει το 2-1. Το 2-2 ήρθε και πάλι από πίεση, κλέψιμο από πλευράς ΟΦΗ και ένα εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό πλασέ του Νέϊρα στο 45'.

Ο Γκάρμπετ εκμεταλλεύτηκε και πάλι ένα λάθος της άμυνας στο 50' και με πλασέ νίκησε τον Μανδά για το 3-2. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές, με τους Κρητικούς να αγγίζουν την ισοφάριση στο 75', όμως το σουτ του Ντίκο σταμάτησε στο δοκάρι.

ΟΦΗ: Μανδάς, Καρώ, Γιαννούλης, Βούρος, Λάρσον, Θοράρινσον, Ντιουσέ, Μπάκιτς, Τοράλ, Μοσκέρα, Γκρόνινγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου