Τελευταία Νέα

25/7/23

Λαμία: Aνακοίνωσε τον Αλέξανδρου Τερεζίου!

Η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού Αλέξανδρου Τερεζίου ο οποίος την περσινή σεζόν έπαιξε στον Παναθηναϊκό Β'.

Η Λαμία έκανε μια ακόμη μεταγραφή καθώς πρόσθεσε στο ρόστερ της τον Αλέξανδρο Τερεζίου ο οποίος την περσινή σεζόν έπαιζε στον Παναθηναϊκό Β'.

Ο Τερεζίου έχει αγωνιστεί ξανά στη Super League με τη φανέλα του Βόλου πριν από δύο χρονιά ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από τις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης και έχει περάσει από τον Καραϊσκάκη Άρτας και την Σκεντέρμπεου.

Η ανακοίνωση:

"Τη συμφωνία της με τον Αλέξανδρο Τερεζίου ανακοίνωσε η Λαμία, που εντάσσει στο δυναμικό της τον 23χρονο επιθετικό ενόψει της νέας σεζόν.

Το καινούριο μεταγραφικό απόκτημα της Λαμίας αγωνίστηκε πέρυσι στη β΄ ομάδα του Παναθηναϊκού, έχοντας 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ στη μεγάλη κατηγορία έχει παίξει την περίοδο 2021-22 με τη φανέλα του Βόλου (12 συμμετοχές/1 γκολ).

Ο Τερεζίου προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης και έχει αγωνιστεί επίσης στον Καραϊσκάκη Άρτας και την αλβανική Σκεντέρμπεου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου