Τελευταία Νέα

31/8/23

Ολυμπιακός: Στη Χέρτα Βερολίνου ο Ανδρέας Μπουχαλάκης!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Χέρτα Βερολίνου.

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Οι ερυθρόλευκοι, μέσω ανάρτησης στα social media, ευχαρίστησαν τον 30χρονο χαφ για την προσφορά του στην ομάδα.

Ο έμπειρος διεθνής μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στη Χέρτα Βερολίνου, η οποία αγωνίζεται στη 2. Bundesliga και έχει ως στόχο την επιστροφή στην πρώτη κατηγορία.

Ο Μπουχαλάκης φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα σε 226 παιχνίδια, σημειώνοντας 14 γκολ και μοιράζοντας 16 ασίστ, ενώ κατάκτησε έξι πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα με τον Ολυμπιακό, αποτελώντας τα προηγούμενα χρόνια κι έναν εκ των αρχηγών της ομάδας.

Λίγη ώρα μετά την ευχαριστήρια ανακοίνωση των ερυθρολεύκων, η Χέρτα ανακοίνωσε την απόκτησή του έως το καλοκαίρι του 2025.

"Για εμένα, η μετακίνησή μου στη Γερμανία είναι ένα μεγάλο όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μπορέσω να δείξω τι μπορώ να κάνω στη Χέρτα", δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου