Τελευταία Νέα

14/9/24

Super Cup Χάντμπολ Aνδρών 2024: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 32-25

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 32-25 του ΠΑΟΚ το απόγευμα του Σαββάτου (14/9) και κατέκτησε το Super Cup στο χάντμπολ ανδρών. Με την κατάκτηση του Super Cup στο χάντμπολ ανδρών, ο Ολυμπιακός έφτασε στους 315 τίτλους σε ομαδικά αθλήματα και στον 10ο της ιστορίας του τμήματος.

9/9/24

H κατάρτιση των δύο ομίλων και η κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 2!

Μετά την κατάρτιση των δύο ομίλων της Super League 2, ακολούθησε και η κλήρωση του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας. Αναλυτικά το πρόγραμμα.

8/9/24

Τα αποτελέσματα της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας!

Ο Εθνικός πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση κόντρα στα Χανιά και επιβλήθηκε με 3-1, για να πανηγυρίσει την πρόκρισή του στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Εκεί θα βρεθούν μεταξύ άλλων και οι Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής και Νίκη Βόλου.Η Κηφισιά, η ΑΕΛ, η Παναχαϊκή, η Καβάλα και ο Διαγόρας πανηγύρισαν την πρόκρισή τους στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

7/9/24

Tα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του Nations League!

Tα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του Nations League!

1η Aγωνιστική Nations League: Ελλάδα - Φινλανδία 3-0 (League B/Group B2)

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την εποχή Γιοβάνοβιτς η Εθνική Ελλάδας, η οποία νίκησε 3-0 τη Φινλανδία στο Γ. Καραϊσκάκης στην πρεμιέρα της στο Nations League. Δύο γκολ πέτυχε ο εξαιρετικός Φώτης Ιωαννίδης (23’, 76’) ενώ ενδιάμεσα είχε σημειώσει αυτογκόλ ο Κάλμαν (37’).

5/9/24

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η λίστα για τα ματς στη League Phase του Europa League!

Ο Ολυμπιακός δήλωσε στην UEFA την ευρωπαϊκή λίστα του για το Europa League. Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

4/9/24

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε και τον Σέρτζιο Ολιβέιρα!

Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν την Τετάρτη (4/9) απόκτηση του Πορτογάλου χαφ.

2/9/24

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τον Γουίλιαν!

Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι ο Γουίλιαν, με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν την απόκτηση του 36χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τον Εβάν Φουρνιέ!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Εβάν Φουρνιέ το βράδυ της Δευτέρας (2/9).