Τελευταία Νέα

31/8/10

ΟΣΦΠ - Τέλος ο Μαρέσκα, "κλωτσάει" ο Όσκαρ !

Τέλος ο Μαρέσκα, "κλωτσάει" ο Όσκαρ

Ο Έντζο Μαρέσκα αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, αφού επήλθε οριστικά συμφωνία με την πλευρά του 30χρονου μέσου. "Κλωτσάει" ο Όσκαρ προς το παρόν, πάει για Δεκέμβριο η όποια προσθήκη στο ρόστερ.



Αφού έκανε τον... δύσκολο για μερικές ημέρες μπας και πάρει το κάτι παραπάνω, τελικά ενέδωσε στις ερυθρόλευκες πιέσεις και αποφάσισε να βάλει "τίτλους τέλους" σε ένα όχι και τόσο σπουδαίο... έργο. Ο Έντζο Μαρέσκα αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, αποδεχόμενος τα χρήματα που του προσέφερε η διοίκηση της ομάδας και θα επιστρέψει στα πάτρια εδάφη.

Σίγουρα, αλλιώς είχαν "πλάσει" την εν Ελλάδι παρουσία του οι ερυθρόλευκοι οπαδοί, ίσως γιατί είχαν στο μυαλό τους τον παίκτη εκείνο που "κεντούσε" με την φανέλα της Σεβίλλης και είχε μέχρι τότε μια αξιοπρεπέστατη παρουσία στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Δυστυχώς για την ομάδα που επένδυσε στο ταλέντο του, ουδέποτε έδειξε ότι μπορούσε να ηγηθεί του Ολυμπιακού, δεν έκανε ποτέ του το κάτι παραπάνω και κάποια "σκόρπια" καλά ματς ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει αυτόν τον ένα χρόνο και κάτι στην χώρα μας.

Παίρνει 900.000 ευρώ ο Μαρέσκα

Ο 30χρονος μέσος, θα λάβει περίπου 900.000 ευρώ και θα πάει στην ευχή του Θεού και της Παναγίας προς τέρψιν όλων στο λιμάνι, αφού δεν είχε και ιδιαίτερους συμπαραστάτες τον τελευταίο καιρό. Ακόμα και αυτούς τους λίγους που μπορεί να είχε, σιγά σιγά τους έχανε τόσο με την συμπεριφορά του όσο και την... μη αγωνιστική του παρουσία. Παρών-απών από τα πιο πολλά ματς, δεν "έδεσε" με τον Ολυμπιακό, άρα δεν θα μπορούσε αυτή η συνεργασία του 1,7 εκ. ευρώ τον χρόνο να συνεχιστεί.

Παρόντες στην συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Μαρέσκα, ήταν οι κύριοι Βρέντζος, Κοβάσεβιτς και Γιαννίκος και κατάφεραν να αποσπάσουν το πολυπόθητο "si" από την πλευρά του παίκτη. Το αν θα λέγεται Παλέρμο ή Πάρμα η νέα ομάδα του Ιταλού μέσου, ουδόλως απασχολεί κάποιον στο λιμάνι, διότι το θέμα ήταν να αποχωρήσει οριστικά από του Ρέντη. Σίγουρα είναι κρίμα να φεύγει σαν αποτυχημένος ένας πραγματικά καλός παίκτης, που όμως πεισματικά δεν επέτρεπε ο ίδιος σε κανέναν να τον στηρίξει με βάση την μετριότατη εικόνα του στο χορτάρι.

Προς το παρόν... κλωτσάει ο Όσκαρ

Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και με την περίπτωση του Όσκαρ Γκονθάλεθ, μόνο που για να αποχωρήσει άμεσα δεν φαίνεται πάρα πολύ πιθανό. Οι άνθρωποι των Πειραιωτών είχαν μια συνάντηση με τον μάνατζερ του Ισπανού μέσου, προκειμένου να σπάσει και αυτός το συμβόλαιό του με το ανάλογο αντίτιμο, αλλά δεν... συγκινείται ιδιαίτερα ο παίκτης. Αυτό έχει προκαλέσει μια δυσαρέσκεια στην ερυθρόλευκη διοίκηση, διότι ο Όσκαρ είναι εκτός πλάνων, ο ίδιος το γνωρίζει, αλλά δεν κάνει βήμα πίσω, διότι τα χρήματα που λαμβάνει, είναι "μπόλικα" και στην σημερινή αγορά δεν θα τα βρει εύκολα. Όμως, δεν θα έφευγε και τσάμπα από το λιμάνι και συν τοις άλλοις η παρουσία του είναι αντιστρόφως ανάλογη με τις αποδοχές του.

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει την προσπάθεια να πείσει τον παίκτη να αποχωρήσει, αλλά προς το παρόν αυτός... κλωτσάει. Ο αποκλεισμός του από την τελική 18άδα για το παιχνίδι με τον Ηρακλή, αποτέλεσε ένα μήνυμα ότι "δεν μας κάνεις...". Όμως, μάλλον το μήνυμα δεν ελήφθη ακόμα ή απλά παραμένει στα "εισερχόμενα" εις γνώσην του ίδιου του Όσκαρ, που δε λέει να φύγει από την ομάδα του Πειραιά έπειτα από δυο χρόνια μέτριας παρουσίας.

Δεν γίνονται άλλες μετεγγραφές, πάνε για τον Δεκέμβριο

Όσον αφορά τις μετεγγραφές, αυτές ολοκληρώθηκαν μια και καλή και ό,τι είναι να συμβεί, μεταφέρεται για τον Δεκέμβριο. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν επιθυμεί άλλο παίκτη στο ρόστερ, είναι ικανοποιημένος από το υλικό του και με αυτό θα πορευτεί το επόμενο διάστημα. Άλλωστε, ο 46χρονος κόουτς είναι θιασώτης του μικρού ρόστερ και αυτή την στιγμή ο Ολυμπιακός είναι... υπεράριθμος. Ο Βάσκος επέμεινε στο να μην γίνει άλλη προσθήκη, άπαντες τον στηρίζουν χωρίς να μπλέκονται στα "θέλω" του και πλέον απομένει να φανεί το έργο του μέσα στο γήπεδο. Ο Ευάγγελος Μαρινάκης είναι πεπεισμένος ότι ο Βαλβέρδε θα πετύχει στην αποστολή του και περιμένει τα πρώτα απτά αποτελέσματα της δουλειάς του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου