Τελευταία Νέα

30/8/10

Ο Παντελής Κωνσταντιδής επιστρέφει στην Τούμπα !!




Ο Παντελής Κωνσταντιδής επιστρέφει στην Τούμπα προκειμένου να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα από την θέση του γενικού αρχηγού. Ο «Σβούρας» πέρασε από τα γραφεία και μίλησε με τον Ζαγοράκη. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει και το θέμα του τεχνικού διευθυντή, με τον Άκη Ζήκο να είναι το πρώτο φαβορί.




Αφού πέτυχε τον στόχο της να μπει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και μπήκε με το δεξί στο Πρωτάθλημα, ο Ζαγοράκης αποφάσισε να ασχοληθεί και με άλλα θέματα όπως αυτό του γενικού αρχηγού. Μετά την παραίτηση του Ζήση Βρύζα που είχε ένα πολυσύνθετο ρόλο μέσα στην ομάδα το κενό που άφησε δεν αναπληρώθηκε άμεσα.
 Χρειάστηκε να περάσουν κάποιες ημέρες μέχρι ο Θόδωρος Ζαγοράκης να καλέσει τον Παντελή Κωνσταντινίδη και να του αναθέσει ρόλο μέσα στην ομάδα. Ο «Σβούρας» θα είναι ο άνθρωπος της διοίκησης που θα προσπαθεί να επιλύει θέματα που απασχολούν την ομάδα. Ο Κωνσταντινίδης δεν θα είναι ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου, γι’ αυτή την θέση προορίζεται άλλος.

Όταν κλείσουν όλα τα ζητήματα, που απασχολούν τη διοίκηση αυτές τις μέρες, τότε με μεγαλύτερη ηρεμία θα παρθεί η απόφαση για τη θέση του τεχνικού διευθυντή με τον Άκη Ζήκο να είναι το όνομα που ακούγεται όλο και πιο έντονα στην Τούμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου