Τελευταία Νέα

20/12/10

ΑΕΛ-Ολυμπιακός 0-1

     

Ένα καλό πρώτο ημίχρονο και ένα αυτογκόλ του Κατσιαρού, ήταν ικανά να δώσουν το τρίποντο της νίκης στους Πειραιώτες κόντρα στην ΑΕΛ και να ξεφύγουν στο +5 από τον Παo.



Ο Ολυμπιακός έπαιξε με την φωτιά, αλλά αυτή την φορά δεν κάηκε. Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε μπήκαν δυνατά στο ματς, είχαν την απόλυτη κυριαρχία στο πρώτο μέρος, κατάφεραν να σκοράρουν, όμως στην επανάληψη δεν... εμφανίστηκαν στο "AEL FC Arena" και παραλίγο να το πληρώσουν.

Οι "βυσσινί" προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την... αδιαφορία των "ερυθρολεύκων", όμως λίγο ο Σπάθας που δεν καταλόγισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ουρτάδο στον Μετίν, λίγο ο Πάρντο, λίγο κάποια ένταση που δημιούργησαν ανεγκέφαλοι οπαδοί της ομάδας και χάλασαν τον ρυθμό, έφεραν την ήττα.


Όπως και να 'χει, οι Πειραιώτες κατάφεραν  να φύγουν από την Λάρισα μ' ένα σπουδαίο τρίποντο και μάλιστα μια αγωνιστική που το ήθελαν πιο πολύ από ποτέ. Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης ηττήθηκαν, όμως οι "ερυθρόλευκοι" δεν τους... μιμήθηκαν και στέφθηκαν πρωταθλητές χειμώνα με +5 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό. Αδιαμφισβήτητα τέτοιες νίκες δίνουν πρωτάθλημα!

Πάντως είναι σημαντικό πρόβλημα, το γεγονός πως οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ στο πρώτο μέρος μπήκαν και έκαναν αμέσως το... παιχνίδι τους, στην επανάληψη πάτησαν φρένο δίχως λόγο και ουσία. Απ' την πλευρά του, ο Ισπανός προπονητής, προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα του, βάζοντας στον αγωνιστικό χώρο παίκτες με αμυντικούς προσανατολισμούς (Χολέμπας, Μοδέστο, Γ. Παπαδόπουλος) και αυτό σίγουρα κρίθηκε επιτυχημένο βάσει αποτελέσματος.

Γήπεδο: "AEL FC ARENA".

Διαιτητής: Η. Σπάθας.

Βοηθοί: Δ. Σαραϊδάρης, Χ. Μπαλτάς.

Κίτρινες:  72' Μιραλάς / 20' Ιγκλέσιας, 42' Κατσιαρός, 72' Σίμιτς.

Γκολ:  35' Κατσιαρός αυτ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΛ (Γιόρν Άντερσεν): Αμπάρης, Ταυλαρίδης, Σίμιτς (83' Γκέρεμι), Κουζέν, Μετίν, Βελάσκο (90' Αμπουχατζίρα), Κολοβέτσιος, Πούρι, Ιγκλέσιας, Κατσιαρός, Μπλάζεκ (72' Φαλάγγας).

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Ραούλ Μπράβο, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Ουρτάδο, Ιμπαγάσα (84' Μοδέστο), Ζαϊρί, Ριέρα (61' Χολέμπας), Φουστέρ (89' Γ. Παπαδόπουλος), Μιραλάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου