Τελευταία Νέα

8/1/11

Παναθηναϊκός-Άρης 1-0

    


Για την 17η αγωνιστική ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Αρη στο άδειο ΟΑΚΑ. Μείον δύο γκολ στο ματς (Σισέ και Μίτσελ) με τους φιλοξενούμενους να «φωνάζουν» . Το «χρυσό» γκολ των «πράσινων» Σωτήρης Νίνης στο 19’.


Μετά την Ξάνθη, ο Παναθηναϊκός συνέχισε το νικηφόρο σερί του για το 2011 νικώντας και τον σπουδαίο αλλά και αποδεκατισμένο Αρη, με 1-0. Ο Νίνης πέτυχε το πολύτιμο γκολ, ωστόσο ο Τζόρβας ήταν αυτός που και στο φινάλε κράτησε το μηδέν για την εστία του.

Οι φιλοξενούμενοι «φωνάζουν» για το ακυρωθέν γκολ του Μίτσελ στο 67’, ενώ δικαιολογημένα δεν μέτρησε αυτό του Σισέ στο 57’, που ήταν οφσάιντ.

Διαιτητής:  Σταθόπουλος Γ. (Αχαϊας).

Βοηθοί:  Τρύφωνας Σ. – Τουμπακάρης Ι.

4 διαιτητής:  Βοσκάκης Μ.

Κίτρινες:  Μαρίνος, Βύντρα / Τόχα.

Οι  συνθέσεις των ομάδων

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα):  Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο Σίλβα (46’ Μαρίνος), Κατσουράνης, Νίνης, Γκοβού (68’ Χριστοδουλόπουλος), Λέτο, Σισέ.

Αρης (Εκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Μίτσελ, Βανγκελί (81’ Αραβίδης), Τόχα, Λαζαρίδης, Οριόλ, Πρίττας (46’ Κατίδης), Καζναφέρης (61’ Τσεσνάουσκις), Χαβίτο, Ρουίζ.

Γκολ και ο Μίτσελ που δεν μέτρησε…

Ο Μίτσελ του Αρη σκόραρε στο 67’, μετά από φάουλ του Τόχα και φάουλ που υπέδειξε ο Σταθόπουλος στην ενέργεια του Ρουίζ στον Βύντρα που πήγε να κόψει την πορεία της μπάλας. Σαφώς μια δύσκολη φάση που ο ρέφερι από την Αχαϊα έλεγχε από το ύψος του πέναλτι και τους φιλοξενούμενους (πάγκο και παίκτες) να διαμαρτύρονται.





1 σχόλιο: