Τελευταία Νέα

15/1/11

Διακριτικά ο ΠΑΟΚ για Τζιμπούρ

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει και επίσημα παρελθόν από την ΑΕΚ, φέρεται ως μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ. Γαλλικό δημοσίευα βάζει στο κόλπο και την Λιλ.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Metrosport" ο πρώην Αλγερινός παίκτης της ΑΕΚ έχει κάνει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να βλέπουν με... καλό μάτι την περίπτωσή του.
Η επικείμενη λύση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ ανοίγει το δρόμο στον "δικέφαλο", ο οποίος μάλιστα... άδειασε παίκτη της Άρσεναλ, προκειμένου να αποκτήσει τον "τρομοκράτη".

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης απέρριψε τον Ζερεμί Αλαντιέρ της Άρσεναλ, που είχε προταθεί, αφού έχει ρίξει το βάρος της στην απόκτηση του Τζιμπούρ, προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.
"Αγκάθι" στη συγκεκριμένη περίπτωση αποτελεί το οικονομικό - όπως εξάλλου συμβαίνει με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, ενώ στον ΠΑΟΚ προτεραιότητα έχει απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο θέμα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και μένει να δούμε αν θα εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο από απλές φήμες.

Δημοσίευμα του "footlille.com" κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Λιλ για τον Τζιμπούρ, ο οποίος ταιριάζει στο 4-3-3 που αγωνίζεται η ομάδα.
Παράλληλα το ίδιο δημοσίευμα συμπληρώνει ότι για τον Τζιμπούρ έχουν δείξει ενδιαφέρον και οι Λανς, Τουλούζ, ενώ από τη Γερμανία η Στουτγκάρδη είναι "ζεστή" για την απόκτησή του.
Πάντως. στη Λιλ ο άσος της ΑΕΚ δεν είναι άγνωστος καθώς τον παρακολουθούσαν και το 2008 - σύμφωνα πάντα με το γαλλικό ρεπορτάζ.

2 σχόλια: