Τελευταία Νέα

31/1/11

Ατρόμητος - Παρελθόν ο Περόνε !

  


Η ΠΑΕ Ατρόμητος και ο Περόνε έλυσαν την συνεργασία τους κοινή συναινέσει, με τον Αργεντίνο επιθετικό να συνεχίζει την καριέρα του στην Κυπριακή Ανόρθωση.


Μετά από τρία χρόνια, οι δρόμοι του Ατρομήτου με τον Εμάνουελ Περόνε χώρισαν. Ο Αργεντίνος επιθετικός βρέθηκε την Δευτέρα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Ο Ατρόμητος μάλιστα, τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρα του. Αυτός θα είναι στην Κύπρο και στην ομάδα της Ανόρθωσης.

Ο Εμάνουελ Περόνε αποκτήθηκε από τους Περιστεριώτες τον Ιανουάριο του 2008 και μετρά συνολικά 65 συμμετοχές σε Α'- Β' Εθνική και 23 γκολ στις δύο κατηγορίες. Φέτος αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια και σημείωσε 4 γκολ.

Ο Αργεντίνος αμέσως μετά την λύση του συμβολαίου του, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: "Για μένα η θητεία μου στον Ατρόμητο ήταν από τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου και φεύγω ελπίζοντας ότι η πόρτα του συλλόγου θα είναι ανοικτή για να γυρίσω. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Γιώργο Σπανό, τη διοίκηση και όλους όσους συνεργάστηκα προπονητές και συμπαίκτες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Από τη μια στιγμή στην άλλη πρέπει να αποφασίσεις και να κοιτάξεις τι είναι καλύτερο για την καριέρα σου. Πέρασα πάρα πολύ ωραία στο Περιστέρι, ένιωθα πραγματικά ότι ήμουν σε μια οικογένεια, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους κι εύχομαι κάποια στιγμή να επιστρέψω".

Τέλος, στα αγωνιστικά, ο Κώστας Νεμπεγλέρας συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο ματς της 24ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου