Τελευταία Νέα

31/1/11

Πανσερραϊκός - Έπεσαν γιαούρτια! - Δυο μεταγραφές στο φινάλε !

  πούλμαν

Δεν έφτανε η ήττα με 2-1 από την ΑΕΛ για τον Πανσερραϊκό ήρθε και η σκληρή αντίδραση μερίδας οπαδών που πέταξαν αυγά και γιαούρτια στο πούλμαν (videos).



Ο Πανσερραϊκός έχασε την Κυριακή που μας πέρασε στο AEL FC ARENA και βρέθηκε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μετά από αρκετό καιρό.

Οι φίλοι των λιονταριών δεν άντεξαν από την κακή εικόνα της ομάδας τους και ξέσπασαν μετά την αναμέτρηση στο πούλμαν της αποστολής!

Συγκεκριμένα αρκετοί οπαδοί άρχισαν να γιουχάρουν τους ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού, ενώ ορισμένοι πέταξαν γιαούρτια και αυτά στο πούλμαν.

Η κατάσταση πήγε να ξεφύγει όταν άναψε μία φωτιά σε ένα κάδο δίπλα στο αυτοκίνητο που μετέφερε τους ποδοσφαιριστές, όμως ευτυχώς έσβησε γρήγορα.

Δείτε βίντεο με τα όσα συνέβησαν...





Την απόκτηση του Ντάνιελ Φερνάντες και ενός Βόσνιου αμυντικού ανακοίνωσε ο Πανσερραϊκός στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.


  



Με δυο κινήσεις της τελευταίας στιγμής ολοκλήρωσε τις μεταγραφές του ο Πανσερραϊκούς.

Τα Λιοντάρια απέκτησαν τον Ντάνιελ Φερνάντες από τον Παναθηναϊκό με την μορφή δανεισμού και τον 25χρονος αμυντικό Μπόγιαν Μάρκοβιτς.

Αναλυτικά οι δυο ανακοινώσεις:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ  ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Daniel Marcio FERNANDES με τη μορφή δανεισμού μετά από συμφωνία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Bojan MARKOVIC είναι η νέα μεταγραφή για την ομάδα μας. Γεννήθηκε το Νοέμβριο του 1985 στη Βοσνία, είναι στόπερ και αγωνίστηκε στις ομάδες Rudar Ugtjevik, Celik, Spartak Naichik".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου