Τελευταία Νέα

31/1/11

Ηρακλής - Τέλος ο Ουζουνίδης και στο βάθος Παπακώστας !

                        


Την παραίτησή του στην ΠΑΕ Ηρακλής υπέβαλλε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Με τον Έλληνα τεχνικό έχει στα χέρια του πρόταση από την ΑΕ Λεμεσού.



Μετά από αυτό το ενδεχόμενο είναι πολύ πιθανό την θέση του να πάρει ο Γιάννης Παπακώστας όπως ακριβώς είχε γίνει και στην διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος αλλά στην ομάδα της Λάρισας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το απόγευμα του Σαββάτου οι φίλαθλοι του Ηρακλή μετά την λήξη του παιχνιδιού με την Κέρκυρα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο είχανε ζητήσει από την διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής και συγκεκριμένα τον πρόεδρό της, Ιωάννη Τάκη, την απομάκρυνση του Ουζουνίδη.

Κάτι όμως που δεν έγινε πράξη και συνάμα λίγες ώρες αργότερα από το βράδυ του Σαββάτου με την παραμονή του εκφράστηκε η στήριξη στο πρόσωπό του.

Ο ίδιος όμως ο Ουζουνίδης όμως είχε πάρει αυτός την απόφαση να αφήσει τον πάγκο του Ηρακλή σε αυτό το κρίσιμο σημείο της αγωνιστικής περιόδου και υπέβαλλε την παραίτησή του η οποία έγινε αποδεκτή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την αποδοχή της στην υποβολή παραίτησης από τον κ. Μαρίνο Ουζουνίδη. Ευχαριστεί θερμά τον προπονητή για την προσφορά του στην ομάδα, στην δύσκολη περίοδο, κατά την οποία ανέλαβε τις τύχες της και του εύχεται το καλύτερο για τη συνέχεια της επαγγελματικής καριέρας του".

Κι όσο για την περίπτωση του Παπακώστα η λογική του να αποτελέσει ένας από τους βασικούς διαδόχους του Ουζουνίδη από την στιγμή που υπέβαλλε την παραίτησή του και αυτή έγινε αποδεκτή έχει να κάνει με το ότι είναι γνώστης διαχείρισης καταστάσεων ανάλογης με αυτής που βρίσκεται την στιγμή αυτή ο Ηρακλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου