Τελευταία Νέα

20/2/11

Ξάνθη - ΑΕΛ 1-1

                            Πανκρατέ

Ξάνθη και ΑΕΛ έμειναν στο 1-1 στα Πηγάδια σε ένα αποτέλεσμα που δεν άρεσε σε καμία από τις δυο ομάδες, αφού οι μεν βυσσινί βρίσκονται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ οι Ακρίτες είναι κοντά στις τελευταίες θέσεις.



Ήταν ένα ματς τελικός στο οποίο η ΑΕΛ ήθελε τους τρεις βαθμούς για να μειώσει τη διαφορά από τον Πανιώνιο και να έχει ελπίδες για την παραμονή.

Τελικά οι βυσσινί έμειναν στο 1-1 με την Ξάνθη και τίποτα δεν άλλαξε στον βαθμολογικό πίνακα, αφού το αποτέλεσμα δεν βόλεψε κανέναν.


Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Ξάνθη να μπαίνει πιο δυνατά και να προηγείται στο σκορ στο 13ο λεπτό με τον Μπόατενγκ.

Από εκεί και πέρα οι βυσσινί ανέβασαν τον ρυθμό τους και ισοφάρισαν στο 38ο λεπτό, ενώ και στο δεύτερο μέρος ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος.

Στοιχεία αγώνα.

Γήπεδο: Γήπεδο Πηγαδιών.

Διαιτητής: Παμπορίδης (Κιλκίς).

Βοηθοί: Δημόπουλος (Μακεδονίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας).

4ος: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας).

Παρατηρητής: Μιντιούρης (Σερρών).

ΑΕΛ (Κωστένογλου): Τσοντοφάλσκι, Βενετίδης, Ταυλαρίδης, Κολοβέτσιος, Μελίσσης (Ρέτζας 45), Αμπουμπακάρι, Ιγκλέσιας, Πανκράτ, Ρομέου, Μετίν (Σίμιτς 64), Τσιμπάμπα (Κούλιτς 83).

Ξάνθη (Παπαδόπουλος): Γκσπούρνινγκ, Κομεσίδης, Βάλλας, Κωστούλας, Στιούαρτ, Αντεφέμι, Μπόατενγκ, Μαρσελίνιο, Κιντάνα (Φλίσκας 60), Πόι (Κατόνγκο 73), Σουάνης (Καζάκης 69).

Σκορερ: Μπόατενγκ (σουτ 14) - Ρομέου (σουτ 38).

Καρτες: Πανκράτ (κίτρινη 10), Μετίν (κίτρινη 11), Μπόατενγκ (κίτρινη 53), Αμπουμπακάρι (κίτρινη 53), Ρέτζας (κίτρινη 75).

Τα γκολ από το Ξάνθη – Λάρισα 1-1 (video).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου