Τελευταία Νέα

28/2/11

Κύπελλο Ελλάδος Μπάσκετ - Πρόβλημα με τους μαθητές στον τελικό !

   

Πρόβλημα δημιουργήθηκε με την διεξαγωγή του τελικού της Κυριακής (6/3), καθώς το Υπουργείο Παιδείας ενημέρωσε πως κωλύεται στο θέμα των μαθητών του Δημοτικού, οι οποίοι έχουν οριστεί να είναι φίλαθλοι που θα δώσουν το "παρών" στην κερκίδα.


Στον "αέρα" βρίσκεται η διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, την Κυριακή 6 Μαρτίου, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, καθώς το Υπουργείο Παιδείας ενημέρωσε πως κωλύεται στο θέμα των μαθητών του Δημοτικού, οι οποίοι έχουν οριστεί να είναι οι φίλαθλοι στην αναμέτρηση.


Το πρόβλημα που υπάρχει, έχει να κάνει με το γεγονός πως δεν υπάρχει μηχανισμός για να έρθουν τα παιδιά στο γήπεδο ενώ παράλληλα υπάρχει και με ένα "κόλλημα" με τις συγκαταθέσεις των γονέων ώστε να αφήσουν τους πιτσιρικάδες να πάνε στο "Ελληνικό" και πλέον χρειάζεται να βρεθεί άλλος τρόπος. Μία λύση, είναι η παρουσία Ακαδημιών από συλλόγους διάφορων ομάδων, αλλά παραμένει, μόνο, σαν σκέψη. Την Τρίτη (29/2) θα γίνει νέα σύσκεψη προκειμένου να καθοριστεί ο τρόπος διεξαγωγής του τελικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου