Τελευταία Νέα

1/3/11

Αναβλήθηκε ο τελικός για το Κύπελλο Ελλάδος!

  

Αναβλήθηκε μέχρι νεωτέρας ο τελικός της Κυριακής (6/3) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος. Άγνωστο το πότε θα διεξαχθεί. Μπάχαλο επικρατεί στην διοργανώτρια αρχή.


Το απόλυτο χάος επικρατεί στην διοργανώτρια αρχή του θεσμού, καθώς λίγες ημέρες πριν διεξαχθεί ο τελικός της Κυριακής (6/3) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος, ανακοινώθηκε πως το παιχνίδι αναβάλλεται, μέχρι νεωτέρας.



Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης (1/3), σε σύσκεψη που είχαν η ΓΓΑ, η ΕΟΚ και η Αστυνομία στην Γλυφάδα, αποφάσισαν πως δεν υπάρχει η δυνατότητα να διεξαχθεί ο τελικός του θεσμού την Κυριακή 6 Μαρτίου όπως είχε αρχικά αποφασιστεί. Σύμφωνα με την διοργανώτρια αρχή, το πρόβλημα παρουσιάστηκε από το "κόλλημα" των γονέων να δώσουν την συγκατάθεση τους στα παιδιά τους ώστε να δώσουν το "παρών" στο "Ελληνικό" λόγω του εορταστικού τριημέρου, καθώς ακολουθεί η Καθαρά Δευτέρα στις 7 Μαρτίου.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν λίγες μέρες, η διοργανώτρια αρχή είχε πάρει απόφαση ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος να γίνει χωρίς οπαδούς, ώστε να αποφευχθεί ενδεχόμενο επεισοδίων στο γήπεδο, καταλήγοντας στο να δοθούν τα εισιτήρια σε μαθητές Δημοτικών σχολείων. Η απόφαση έγινε δεκτή και από τις δύο ομάδες, αλλά η ΕΟΚ ξέχασε να υπολογίσει πως έρχεται εορταστικό τριήμερο, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η δυνατότητα οι πιτσιρικάδες να πάνε στο "Ελληνικό" ώστε να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, οπότε αποφασίστηκε η αναβολή του τελικού μέχρι νεωτέρας...

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αντέδρασε σφόδρα στην απόφαση της αναβολής του τελικού της Κυριακής (6/3) για το Κύπελλο Ελλάδος, πρότεινε, δια μέσω του γενικού διευθυντή της, Χρήστου Σταυρόπουλου, ένα σχέδιο ώστε την αναμέτρηση να την παρακολουθήσουν μικρά παιδιά.

Σύμφωνα με τα όσα είπε οι "ερυθρόλευκοι" μπορούσαν να φέρουν στο γήπεδο 120 παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου, την οικογενειακή εξέδρα που λειτουργεί στο ΣΕΦ από την αρχή της χρονιάς καθώς και μαθητές σχολείων τα οποία επίσης επισκέπτονται το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Την συγκεκριμένη πρόταση απέρριψε ο Παναθηναϊκός, μάλλον, επειδή δεν έχει ισάριθμο παιδιών να πάει στο γήπεδο. Όπως καταλάβατε επήλθε πλήρες αδιέξοδο και η Αστυνομία αποφάσισε την αναβολή του αγώνα, ρίχνοντας το μπαλάκι στην ΕΟΚ για να ορίσει νέα ημερομηνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου