Τελευταία Νέα

22/2/11

F1: Ματαιώθηκε το γκραν πρι του Μπαχρέιν!


Οι διοργανωτές του γκραν πρι του Μπαχρέιν ανακοίνωσαν πριν λίγες ώρες την ακύρωση του ενερκτήριου αγώνα της Φόρμουλα 1. Η ακύρωση του πρώτου αγώνα της χρονιάς, που ήταν προγραμματισμένος για τις 13 Μαρτίου έγινε λόγω των πολιτικών αναταραχών που ταλανίζουν την χώρα το τελευταίο διάστημα.


"Το Bahrain International Circuit (BIC), ανακοίνωσε σήμερα ότι το Βασίλειο του Μπαχρέιν θα αποχωρήσει από τη φιλοξενία του γκραν πρι της F1 γι΄ αυτή τη χρονιά, έτσι ώστε η χώρα να επικεντρωθεί στην διαδικασία του εθνικού διαλόγου ", ανάφεραν σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές.

Η είδηση , από τα διεθνή πρακτορεία, είναι της τελευταίας στιγμής, και το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι αν η FIA θα προχωρήσει στον ορισμό ενός άλλου γκραν πρι για τις 13 Μαρτίου, ή το εφετινό πρωτάθλημα θα αρχίσει από τον δεύτερο αγώνα, που έχει προγραμματισθεί για τις 27 Μαρτίου, στην πίστα της Μελβούρνης στην Αυστραλία.

Ο διάδοχος του θρόνου του Μπαχρέιν Salman bin Hamad Al Khalifa, ανέφερε ότι η χώρα πρέπει να «επικεντρωθεί άμεσα στα ζητήματα εθνικού συμφέροντος που αντιμετωπίζει και να αφήσει τη φιλοξενία του γκραν πρι της Formula One για αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου