Τελευταία Νέα

22/2/11

NBA NEWS - Στους Νικς ο Άντονι !!

  
   
To σήριαλ της μεταγραφής του Καρμέλο Άντονι στους Νικς ολοκληρώθηκε. Ο πρώην παίκτης των Νάγγετς θα μετακομίσει οριστικά στη Νέα Υόρκη.
Ο τέσσερις φορές Ολ σταρ έκανε την επιθυμία του πραγματικότητα σε μία μεταγραφή που περιελάμβανε την μετακίνηση εννέα παικτών.

Οι Άντονι,  Τσάνσει Μπίλαπς,  Άντονι Κάρτερ, ο σέντερ Σέλντεν Γουίλιαμς και ο φόργουορντ Ρενάλντο Μπάλκμαν θα αγωνίζονται στη Νέα Υόρκη σε ανταλλαγή με τους Ράιμοντ Φέλτον, Ντανίλο Γκαλινάρι, Γουίλσον Τσάντλερ,Τομοφέι Μοζγκόφ, τον παίκτη από τον πρώτο γύρο των ντραφτ το 2014 και του 2ου γύρου από το 2012, 2013 που θα αγωνίζονται στους Ντένβερ Νάγγετς.

Ο Άντονι θα εισπράξει επίσης τρία εκατομμύρια ευρώ. Στους Νικς θα συναντήσει τον Αμάρε Στουνταμάιρ που μαζί με τον Τσάνσει Μπίλαπς αναμένεται να συνθέσουν μία υψηλού επιπέδου τριάδα, που λίγες ομάδες διαθέτουν στο ΝΒΑ.

Οι Γκόλντεν Στέιτ είχαν κάνει πρόταση 65 εκατομμυρίων δολαρίων για παραμονή του Άντονι την οποία ο γκαρντ τον Νικς αρνήθηκε. "Ήθελε να πάει στην Νέα Υόρκη και δουλέψαμε γι' αυτό", τόνιζαν με δηλώσεις τους στους Νάγγετς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου