Τελευταία Νέα

12/3/11

Προπονητής της δεύτερης ομάδας της Λίβερπουλ ανέλαβε o Χοσέ Σεγκούρα !

  



Προπονητής της δεύτερης ομάδας της Λίβερπουλ ανέλαβε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Χοσέ Σεγκούρα, ο οποίος έχει την ευθύνη των Ακαδημιών της αγγλικής ομάδας.


Ο
 Χοσέ Σεγκούρα ξεκίνησε την καριέρα του στην Βαρκελώνη. Εργάστηκε στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα τόσο ως βοηθός του Λορένθο Σέρα Φερέρ, όσο και ως σκάουτερ και βοηθός προπονητή στην πρώτη ομάδα με προπονητή τον κ. Φερέρ.



Από το καλοκαίρι του 2007 ο Χοσέ Σεγκούρα ανέλαβε την θέση του βοηθού προπονητή στον Ολυμπιακό με προπονητή τον Τάκη Λεμονή και από τις 11 Μαρτίου του 2008 πήρε την θέση του πρώτου τεχνικού της ομάδας.

Με τον Ολυμπιακό κατέκτησε το νταμπλ το 2008 και αντικαταστάθηκε με τη λήξη της σεζόν στη θέση του προπονητή από τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Με την κατάκτηση του Ελληνικού Πρωταθλήματος το 2008 έγινε ο πρώτος Ισπανός προπονητής που κατακτά πρωτάθλημα εκτός Ισπανίας!!!

Ο Χοσέ Σεγκούρα, λοιπόν, θα πάρει τα ηνία της "Liverpool F.C. Reserves and Academy", αναλαμβάνοντας τον ρόλο του πρώτου προπονητή στην δεύτερη ομάδα των "reds" μέχρι το τέλος της σεζόν. Για τον Ισπανό τεχνικό μίλησε με πολύ καλά λόγια ο νυν προπονητής της πρώτης ομάδας της Λίβερπουλ, Κένι Νταλγκλίς.

Να σημειωθεί πως ο Σεγκούρα θα παραμείνει και στο πόστο που έχει στη Λίβερπουλ από τον Ιούνιο του 2009, ως τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας του αγγλικού συλλόγου.

1 σχόλιο: