Τελευταία Νέα

19/4/11

Μαχλάς: "Αν δεν είμαστε άξιοι,ας το κλείσουμε..."


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς, ευχαρίστησε τον φίλο του Θόδωρο Ζαγοράκη και την ομάδα του ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε όμως απογοητευμένος από την προσέλευση του κόσμου. "Περιμένουμε βοήθεια από τους επιχειρηματίες της πόλης για να συγκεντρώσουμε τις 500.000 ευρώ που αντιστοιχούν στα 12.000 εισιτήρια που εκδώσαμε"

Ρεαλιστική γλώσσα για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του ΟΦΗ χρησιμοποίησε ο Νίκος Μαχλάς στις δηλώσεις του μετά τον φιλικό αγώνα του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ:
"Ήταν ένα σημαντικό ματς και προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όσους συνέβαλαν για να γίνει ρο φιλικό. Ευχαριστώ τον φίλο μου Θόδωρο Ζαγοράκη, τους,  ποδοσφαιριστές και όσους βρέθηκαν εδώ και ιδιαίτερα τους ανθρώπους που με χαρά ήρθαν στο γήπεδο για να βοηθήσουν. Σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να σας ανακοινώσουμε και το ποσό που έχει μαζευτεί" τόνισε αρχικά, προσθέτοντας: "Θα συνεχίσουμε την κινητοποίηση τις επόμενες μέρες και πιστεύω ότι απευθυνόμενοι στις επιχειρήσεις θα μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε τις 500.000 ευρώ που αντιστοιχούν στα 12.000 εισιτήρια που εκδώσαμε. Θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και πρέπει να είμαστε μία γροθιά. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για την αδειοδότηση".


Στη συνέχεια, όμως, έβγαλε τον προβληματισμό και την απογοήτευσή του από τη μικρή προσέλευση του κόσμου:
"Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις. Όταν χρειάστηκε να βοηθήσουμε την ομάδα το γήπεδο δεν ήταν γεμάτο. Όλοι αντιμετωπίζουμε δυσκολίες, υπάρχει οικονομική κρίση, όμως αυτή είναι η πραγματικότητα στον ΟΦΗ. Πρέπει να μιλάω με τη γλώσσα της αλήθειας... Αν δεν είμαστε άξιοι να μαζέψουμε ένα ποσό εδώ στην Κρήτη τότε πρώτος θα πω ότι δεν αξίζει να είμαστε στην Α΄ Εθνική. Πρέπει επιτέλους να στηρίξουμε όλοι την προσπάθεια". Και κατέληξε:  "Θα απευθυνθούμε στους επιχειρηματίες. Αν 100 επιχειρήσεις βάλουν από 1000 ευρώ θα μαζέψουμε ένα εκατομμύριο. Αν δεν είμαστε άξιοι, να το κλείσουμε το μαγαζί...".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου