Τελευταία Νέα

19/4/11

Οι φάκελοι αδειοδότησης των ομάδων της Superleague (Πρόβλημα με Ηρακλή & Πανιώνιο)


Πρόβλημα προέκυψε με τους φακέλους αδειοδότησης του Ηρακλή και του Πανιωνίου και πλέον οι υποθέσεις τους εξελίσσονται σε θρίλερ ενόψει των επίσημων ανακοινώσεων από το Πρωτοβάθμιο Όργανο της ΕΠΟ την Μεγάλη Τετάρτη. Έτοιμοι να πάρουν το πράσινο φως η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ.

Πρόβλημα με τους φακέλους δύο ομάδων της Σούπερ Λίγκα προέκυψε κατά τη δεύτερη μέρα της εξέτασης τους.

Συγκεκριμένα Ηρακλής και Πανιώνιος είναι οι δύο σύλλογοι οι οποίοι φαίνεται πως δεν βρίσκονται κοντά στο να λάβουν το "πράσινο" φως για τη νέα σεζόν.

Από την πλευρά του "Γηραιού" ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο του, Γιάννη Τάκη ζητήθηκαν επιπλέον στοιχεία τα οποία θα πρέπει να καταθέσει και η οριστική απόφαση της Επιτροπής αναμένεται την Μεγάλη Τετάρτη.

Μάλιστα η "κυανόλευκη" ΠΑΕ γνωστοποίησε κάτι τέτοιο με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της στην οποία ανέφερε πιο αναλυτικά:
"Ολοκληρώθηκε, σήμερα (19/04), η διαδικασία ελέγχου του φακέλου Αδειοδότησης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ από την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία ζήτησε την προσκόμιση κάποιων συμπληρωματικών στοιχείων και την παροχή κάποιων διευκρινίσεων και επεξηγήσεων σχετικά με στοιχεία του φακέλου, για αύριο, Μ. Τετάρτη 20/04, οπότε και θα ανακοινώσει τη σχετική απόφασή της".

Η δεύτερη ΠΑΕ που αντιμετώπισε πρόβλημα ήταν ο Πανιώνιος και πλέον προκύπτει πρόβλημα με τη συμμετοχή των "κυανέρυθρων" στην Σούπερ Λίγκα της επόμενης περιόδου.

Μένει να φανεί αν υπάρχει αρνητική εισήγηση ή ζητήθηκαν επιπρόσθετα στοιχεία όπως και στην περίπτωση του Ηρακλή και περισσότερα θα φανούν με την επίσημη ανακοίνωση για την αδειοδότηση των έξι επόμενων ομάδων της Σούπερ Λίγκα.

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει και Δευτεροβάθμιο Όργανο σε περίπτωση μη εξασφάλισης της αδειοδότησης.

Σε περίπτωση που κάποια ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκα δεν εξασφαλίσει την άδεια, τότε τη θέση της θα πάρει σύμφωνα με την απόφαση στο τελευταίο Δ.Σ της ΕΠΟ,η επόμενη ομάδα της "Φούντμπολ Λιγκ" μετά από τις τρεις που θα κερδίσουν την άνοδο τους(σ.σ οι δύο πρώτοι απευθείας και ο τρίτος μετά από αγώνες πλέι οφ).

Στον αντίποδα η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ που κατέθεσαν νωρίτερα την Μεγάλη Τρίτη τους φακέλους τους δεν φαίνεται να αντιμετωπίζουν πρόβλημα και αναμένουν την τυπική επιβεβαίωση για την εξασφάλιση της αδειοδότησης για τη νέα σεζόν.

Οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων αποχώρησαν από τα γραφεία της ΕΠΟ όντας αισιόδοξοι και έτσι οι δύο "Δικέφαλοι" φαίνεται πως θα ακολουθήσουν τις άλλες δέκα ΠΑΕ που την Μεγάλη Δευτέρα πήραν το "πράσινο" φως από το Πρωτοβάθμιο Όργανο.

Συγκεκριμένα αδειοδότηση εξασφάλισαν την Μεγάλη Δευτέρα, οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης, Καβάλα, Εργοτέλης, Skoda Ξάνθη, Ατρόμητος, Κέρκυρα, Αστέρας Τρίπολης και Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου