Τελευταία Νέα

24/4/11

Μάριο Μπρέσκα: "Μόνο πρόβλημα ο ΠΑΟΚ"


Σε σλοβάκικη ιστοσελίδα έκανε δηλώσεις ο Μάριο Μπρέσκα σχετικά με τους προσεχείς αγώνες του Ολυμπιακού Βόλου με τον "Δικέφαλο" για τα play off και τόνισε πως η ομάδα του έχει δυνατότητες να πάρει το εισητήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ, εμφανίστηκε σε συνέντευξή του στην σλοβάκικη ιστοσελίδα "ta3.com" ο άσος των "ερυθρολεύκων", Μάριο Μπρέσκα. Ο Σλοβάκος, αφού τόνισε ότι η ομάδα του έχει κερδίσει όλα τα παιχνίδια που έπαιξε με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, παραδέχθηκε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα για εκείνον και τους συμπαίκτες του αποτελεί ο ΠΑΟΚ.
Πιο συγκεκριμένα, ο Μπρέσκα είπε:
"Θα αγωνιστούμε για το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Εμείς αξίζουμε τη θέση αυτή, αφού καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν παίξαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Χαίρομαι που είμαι μέρος αυτής της ομάδας. Ελπίζω ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας. Τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ τους κερδίσαμε σε όλα τα παιχνίδια που παίξαμε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Μόνο με τον ΠΑΟΚ, είχαμε κάποια μικρά προβλήματα."

2 σχόλια: