Τελευταία Νέα

27/4/11

Oλυμπιακός - έκλεισε ο Πρίντεζης !


                                               

Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι μέχρι το τέλος της σεζόν ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος επέστρεψε στον Θρύλο μετά από σχεδόν 2 χρόνια. Η Μάλαγα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Έλληνα φόργουορντ.


Σε μία σημαντική προσθήκη προχώρησε ο Ολυμπιακός, ο οποίος έκλεισε τον Γιώργο Πρίντεζη και τον δήλωσε έγκαιρα στον ΕΣΑΚΕ.

Ο διεθνής φόργουορντ είχε συμφωνήσει εδώ και αρκετές μέρες με τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι ειδικά μετά τον τραυματισμό του Ράσο Νεστέροβιτς ήθελαν έναν παίκτη για να δυναμώσουν στις θέσεις κάτω από την ρακέτα.

Ο Πρίντεζης, ήταν η μοναδική εφικτή λύση με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς από την πρώτη στιγμή να κάνει θετική εισήγηση για τον 26χρονο, ο οποίος, όμως, δεσμευόταν με συμβόλαιο με την Μάλαγα.

Αρχικά είχε γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού, αλλά οι Ανδαλουσιάνοι την τελευταία στιγμή, άλλαξαν στάση, ζητώντας την αποδέσμευση του, χωρίς μάλιστα να του πληρώσουν τον επόμενο χρόνο του συμβολαίου του.

Από την πλευρά τους, οι ερυθρόλευκοι ξεκαθάρισαν πως δεν πρόκειται να... πληρώσουν τα σπασμένα, αφήνοντας τον παίκτη να δώσει την δική του μάχη, την οποία και κέρδισε έπειτα από τεράστια προσπάθεια κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Ο Πρίντεζης, μόλις μία ώρα και 20 λεπτά πριν εκπνεύσει η προθεσμία για μεταγραφή Έλληνα παίκτη, κατόρθωσε να υπογράψει το πολυπόθητο διαζύγιο με τους Ανδαλουσιάνους και έτσι άνοιξε ο... δρόμος για την επιστροφή του.

Στην συνέχεια, έχοντας και επίσημα βρει την χρυσή τομή με την Μάλαγα, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι με τον Θρύλο.    

Η Μάλαγα ανακοίνωσε το "διαζύγιο".

Η Μάλαγα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Πρίντεζη.Έπειτα αναφέρει ότι ο Πρίντεζης θα συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες, με τους οποίους υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το τέλος της σεζόν.

Παράλληλα, ευχαριστεί τον διεθνή φόργουορντ για την προσφορά του στην ομάδα από το καλοκαίρι του 2009 μέχρι σήμερα, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι "ήταν ένα πραγματικό παράδειγμα εργατικότητας για όλους". 

Ο 26χρονος φόργουορντ αναμένεται στην Αθήνα τη Πέμπτη κι αμέσως θα τεθεί στη διάθεση του Ίβκοβιτς, ο οποίος δεν αποκλείεται να τον χρησιμοποιήσει το Σάββατο απέναντι στον Κολοσσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου