Τελευταία Νέα

27/6/11

Κρύφτηκε στο Αγιο Ορος ο Μάκης Ψωμιάδης!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Εξέδρας», ο Μάκης Ψωμιάδης κρυβόταν όλο αυτό το χρονικό διάστημα στην περιοχή του Αγίου Ορους για να ξεφύγει από την αυτόφωρη διαδικασία.

Ο καταζητούμενος Ψωμιάδης θα παραδοθεί με τον πλέον επίσημο τρόπο, καθώς ο δικηγόρος του επιβεβαίωσε τις  πληροφορίες για οικειοθελή παράδοσή του στις Αρχές.

Ο δικηγόρος του, Χρήστος Μυλωνόπουλος, δήλωσε: «’Εχει την πρόθεση να εμφανιστεί κατά τέτοιο τρόπο που να προστατεύεται η τιμή και η υπόληψή του, που έχουν θιχθεί βάναυσα. Δεν ξέρω ακόμη αν θα παρουσιαστεί τελικά τη Δευτέρα, όμως θα γίνει σίγουρα εντός της εβδομάδας».

Αναφορικά με τον Σταύρο Ψωμιάδη, τον οποίο επίσης εκπροσωπεί, είπε: «Στις 93.000 σελίδες του πορίσματος δεν υπάρχει ούτε μία ενοχοποιητική λέξη για τον Σταύρο Ψωμιάδη. Εμείς θα πάμε να απολογηθούμε διότι δεν έχουμε να κρύψουμε απολύτως τίποτα, ούτε υπάρχουν στοιχεία εναντίον μας. Το λογικό είναι να αφεθεί ελεύθερος και αν γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να του ζητήσουν συγγνώμη. Επαναλαμβάνω, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο εναντίον του και εμείς αυτό που θέλουμε είναι να εφαρμοστεί ο νόμος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου