Τελευταία Νέα

1/10/11

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 2-1


Με πρωταγωνιστή τον Κώστα Μήτρογλου, που σκόραρε δύο φορές, ο Ατρόμητος πέτυχε την πρώτη εντός έδρας νίκη του, με 2-1 επί του Παναιτωλικού.

Ο Κώστας Μήτρογλου "καθάρισε" για μια ακόμα φορά για τον Ατρόμητο, αφού με τα δύο γκολ που πέτυχε (37' και 51') επί του Παναιτωλικού, χάρισε την πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη στην ομάδα του.

Για τους φιλοξενούμενους, που εκτός από το πρώτο 10λεπτο, σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι ακολουθούσαν το ρυθμό του Ατρομήτου, μείωσε στο 57ο λεπτό ο Ετζενγκουέλε, που άνοιξε λογαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και το τελικό σκορ τους αδικεί, αφού θα μπορούσαν κάλλιστα να πάρουν νίκη μεγαλύτερου εύρους.

Ο Μήτρογλου έχασε 2-3 ακόμα καλές ευκαιρίες ώστε να φτάσει στο χατ τρικ, ενώ οι επιθετικοί του Παναιτωλικού βρέθηκαν σε πολύ κακή ημέρα, αφού μόνο ο Χαριστέας στο ξεκίνημα του αγώνα έχασε μία καλή ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στοιχεία αγώνα:

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Διαιτητές: Γ. Κομίνης / Χ. Μαγιάννης, Π. Αργυρός.

Οι συνθέσεις ομάδων:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Τόμας, Τάτος (75' Μπάλλας), Ζουέλα, Επστάιν (85' Μπέλιτς), Γκαρσία, Μήτρογλου, Καραγκούνης (72' Μπρίτο).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τεννές): Μπλάζιτς, Κουτρουμάνος, Μπουμάλ (63' Καραμαλίκης), Κούσας, Άντι, Ετζενγκουέλε, Μουμίν, Καμαρά (68' Σεγιέ), Σιόντης (46' Παλαιολόγος), Θεοδωρίδης, Χαριστέας.

Σκόρερ: 37', 51' Μήτρογλου / 57' Ετζενγκουέλε.

Κίτρινες κάρτες: Ζουέλα / Σιόντης, Κουτρουμάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου