Τελευταία Νέα

14/10/11

Βγήκε το νέο Δ.Σ. του ΠΑΟΚ!


Διαβάστε ποια είναι τα μέλη της νέας διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που πιθανόν σημερα (14/10) θα πάρει την έγκριση του Πρωτοδικείου.

Έκλεισε πριν από λίγη ώρα το θέμα της νέας διοίκησης Πρωτοδικείου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το βράδυ της Πέμπτης (13/10) ο Θόδωρος Ζαγοράκης συναντήθηκε με τον Θανάση Κατσαρή και του παρέδωσε τη λίστα με τα ονόματα των οκτώ ανθρώπων στα οποία κατέληξε ο ίδιος με τη σύμφωνη γνώμη του Ζήση Βρύζα και της οικογένειας Σαχπατζίδη.

Σ' αυτή περιλαμβάνονται ως επικεφαλής ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ο Βρύζας, ο Δημήτρης και ο Γιώργος Σαχπατζίδης, ο Παντελής Κωνσταντινίδης, ο Σπύρος Μηλιωρίδης, ο γνωστός τραγουδιστής Λεωνίδας Βελής και ο ιδιοκτήτης μίας πολύ γνωστής ταβέρνας στην Πολίχη, στην οποία συχνά πηγαίνει η ομάδα του ΠΑΟΚ, Στέφανος Σαράτσης.

Ο τελευταίος αποτελεί επιλογή Βρύζα, έχει όμως βέβαια και τη στήριξη του Θόδωρου Ζαγοράκη.Στα παραπάνω ονόματα προστίθεται και αυτό του Βαγγέλη Ποζατζίδη ως εκπροσώπου του Ερασιτέχνη.

Μάλιστα, ο Θανάσης Κατσαρής προκειμένου να επισπεύσει τις διαδικασίες έχει ήδη επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τα μέλη του δ.σ. του Ερασιτέχνη και έχει ήδη πάρει την έγκρισή τους. Σε λίγη ώρα αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου