Τελευταία Νέα

20/11/11

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 3-0

                               

Χαμόγελα και πάλι στον ΠΑΟΚ που επέστρεψε στις νίκες μετά από 5 αγωνιστικές επικρατώντας άνετα με 3-0 του Παναιτωλικού στην Τούμπα. Με 10 παίκτες από το 6' οι φιλοξενούμενοι!


Χρειάστηκαν να περάσουν περίπου 2 μήνες και 5 παιχνίδια για να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ στις νίκες στο πρωτάθλημα (τελευταία επιτυχία στις 25/9 επί της ΑΕΚ). Ο Δικέφαλος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την αποβολή του Αντι μόλις στο 6' και έφτασε άνετα στο ''τρίποντο'' επικρατώντας με 3-0 του Παναιτωλικού στην Τούμπα.

Ο Βιεϊρίνια έβαλε στο 7' με πέναλτι μπροστά την ομάδα του Μπόλονι, για να "κλειδώσουν" τη νίκη στο ξεκίνημα της επανάληψης οι Παπάζογλου (53'), Σπαντάσιο (56').

Με την επιστροφή του στις νίκες, ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στην 5η θέση με 14 βαθμούς, αφήνοντας στην 7η τον Παναιτωλικό που έμεινε στους 11. Παράλληλα οι γηπεδούχοι μπόρεσαν μετά το 56' και το 3-0 να κάνουν συντήρηση δυνάμεων ενόψει του αγώνα με την Τότεναμ στο Λονδίνο (24/11)

Στοιχεία αγώνα:

Γήπεδο: Τούμπας.

Διαιτητής: Γεώργιος Δασκαλόπουλος.

Βοηθοί: Σταθόπουλος, Αναστόπουλος.

Συνθέσεις ομάδων:

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Μπαλάφας, Γκαρσία, Σαλπιγγίδης (Γεωργιάδης 62'), Μαλεζάς, Σπαντάσιο, Παπάζογλου (Αθανασιάδης 62'), Φωτάκης, Βιεϊρίνια (Ρομπέρ 76'), Σνάουτσνερ.

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Κουτρουμάνος, Κούσας (Μουμίν 62'), Ρότσα, Θεοδωρίδης (Παλαιολόγος 72'), Μπουμάλ, Εντζεγκουέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Αντι, Καμαρά (Μπαμόγκο 63').

Σκόρερ: Βιεϊρίνια (πεν.) 7', Παπάζογλου 53', Σπαντάσιο 56'.

Κίτρινες: Σαλπιγγίδης 35', Παπάζογλου 52'.

Κόκκινη: Αντι 6'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου