Τελευταία Νέα

8/12/11

Ολυμπιακός - Κάχα Λαμποράλ 84-82


Ο Ολυμπιακός πήρε τον πρώτο από τους τρεις "τελικούς" απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ με 84-82. 

Την τέταρτη νίκη του σημείωσε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε στο ΣΕΦ της Κάχα Λαμποράλ με 84-82 και έμεινε εντός... σχεδίων ενόψει της αμφίρροπης συνέχειας μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας.

Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς μετά το μέτριο πρώτο δεκάλεπτο ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, χωρίς να καλύψουν πάντως την διαφορά των δύο πόντων (81-79) από την ήττα τους στην Βιτόρια.

Ο Μίρσα Τελέτοβιτς (32π.) ήταν εξαιρετικός από την Κάχα Λαμποράλ και κέρδισε την άτυπη μονομαχία με τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος σημείωσε 21. Πολύ καλή εμφάνιση από τους "ερυθρολεύκους" σημείωσαν και οι Κώστας Παπανικολάου, Κάιλ Χάινς.

Η Κάχα Λαμποράλ πλέον μετά την ήττα της με δύο πόντους, όσους δηλαδή είχε κερδίσει στην Βιτόρια βρίσκεται στην ίδια θέση με τον Ολυμπιακό και εκείνο που μετράει είναι η συνολική διαφορά πόντων, με τους "ερυθρόλευκους" να υστερούν έναντι των Βάσκων.

Η διαφορά φυσιολογικά δεν θα στοιχίσει την πρόκριση του Ολυμπιακού, αλλά παίζει κυρίως ρόλο για τη θέση που θα πάρουν στον όμιλο. Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς θέλουν τη νίκη στο ματς με την Καντού στο ΣΕΦ, ενώ την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζουν στην μετά... Νικολά Μπατούμ εποχή τη Νανσί.

Εκτός, πάντως από το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Ιταλούς ο Ολυμπιακός θα έχει την προσοχή του στην Τουρκία, καθώς αν η Φενέρ την επόμενη εβδομάδα νικήσει την Μπιλμπάο, η Κάχα τη Νανσί και οι "ερυθρόλευκοι" έχουν κάνει το καθήκον τους με την Καντού αυτόματα εκτός Top-16 μένουν οι Βάσκοι με τους Γάλλους.

Τα δεκάλεπτα: 19-26, 46-41, 65-62, 84-82.

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 11, Λούκας 3(1), Άντιτς 8(2), Σπανούλης 21(2), Πελεκάνος 3(1), Παπαδόπουλος 5, Γκετσεβίτσιους 5(1), Πρίντεζης 11(1), Παπανικολάου 12, Σλούκας, Κατσίβελης 5(1).

Κάχα Λαμποράλ (Ιβάνοβιτς): Ρίμπας 7(1), Πριτζιόνι 8, Ντόρσεϊ 4, Σαν Εμετέριο 14(1), Γκολούμποβιτς, Ερτέλ 4, Όλεσον 9(1), Τελέτοβιτς 32(5), Μπιέλιτσα 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου