Τελευταία Νέα

28/7/12

O Βαγγέλης Βλάχος αποκάλυψε οτι ο Σταύρος Τσουκαλάς αναμένεται να αποκτηθεί από την ΑΕΚ, ενώ ο Γιάγκο κέρδισε την μεταγραφή του!

Βλάχος, Πρέστον
Όπως αποκάλυψε ο Βαγγέλης Βλάχος μετά το τέλος του φιλικού με την Πρέστον, ο Σταύρος Τσουκαλάς αναμένεται να αποκτηθεί από την ΑΕΚ, ενώ ο Γιάγκο κέρδισε την μεταγραφή του.

Η ΑΕΚ στο πρώτο της φιλικό στην προετοιμασία, ηττήθηκε με 1-0 από την Πρέστον, με τους νεαρούς παίκτες του δικεφάλου να κλέβουν την παράσταση. Στο τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της Ένωσης, εμφανίστκε ικανοποιημένος από τα "παιδιά" του, αποκάλυψε τις κινήσεις για δύο μεταγραφές ενώ αναφέρθηκε και στα υπόλοιπα θέλω του, προς τον Βασίλη Τσιάρτα.
Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Τσουκαλάς που θα μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, θα αποτελέσει την μια μεταγραφή της ΑΕΚ, προσωπική επιλογή του Βλάχου. Η δεύτερη, είναι η παραμονή του Γιάγκο στην ομάδα, που κέρδισε τους ανθρώπους της ομάδας από την δοκιμή.
Πλέον, με την δεδομένη απόκτηση του Γιάγκο Φερνάντεζ (αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και αμυντικό μέσος), η ΑΕΚ έχει ακόμα δύο μεταγραφές να κάνει άνω των 24 ετών, όπως δικαιούτε να κάνει μετά την τιμωρία της και τις αποφάσεις της Superleague.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βλάχου:
- Όσα αποκάλυψε για τις μεταγραφές
"Έχω μιλήσει με Τσιάρτα, Μαύρο και Δημητρέλο, τους έχω πει τι θέλω. Δύο στόπερ, ο ένας ήρθε είναι ο Γιάγκο ο οποίος θα μείνει, τον πήραμε. Θέλω δύο αμυντικά χαφ, έχουμε μείνει μόνο με τον Αντώνη (Ρίκκα) που είναι καθαρόαιμος. Θέλω ακόμη ένα επιτελικό χαφ και ένα επιθετικό να μπορέσει να μας βοηθήσει μπροστά. Δεν είναι πολλές μεταγραφές, γιατί αυτή την περίοδο δεν μπορούμε να χαλάσουμε λεφτά.
Ο Τσουκαλάς είναι επιλογή μου, είχα δει ότι υπήρχε η περίπτωση να μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και τον ζήτησα. Έχει παραστάσεις, έκανε καλό πρωτάθλημα δίπλα στον Γκαρσία. Η ΑΕΚ μπορεί να του δώσει ένα βήμα στην καριέρα του. Τον περιμένουμε να έρθει, αύριο έρχονται Παυλής και Κατσέτης. Φέτος θα έχουμε πολλά νέα παιδιά. Θέλουμε υπομονή"
- Για το φιλικό και την πρώτη εντύπωση
"Δείξαμε μαχητικότητα και αγωνιστικότητα, το πνεύμα που πρέπει να έχει η ΑΕΚ. Έπαιξαν καταπληκτικά όλα τα παιδιά. Για πρώτο φιλικό δεν είχαμε δύναμη και ταχύτητα και επινοήσεις. Μιλάμε για 30 νέα παιδιά εκτός του Ντίμι. Με φοβίζει η πορεία αυτών των παιδιών που δεν έχουν βάσεις στην φυσική κατάσταση και την δύναμη. Είμαι ευχαριστημένος όμως. Μπήκαν στην επανάληψη πιο δημιουργικοί και επιθετικογενείς παίκτες και κάναμε φάσεις. Ο ενθουσιασμός όμως δεν είναι πάντα καλά σύμβουλος και φάγαμε το γκολ. Κάναμε ευκαιρίες στο δεύτερο, ήμασταν καλύτεροι.
- Γενικά ένα σχόλιο για την φετινή χρονιά
"Δεν θέλω να χάνω ούτε στα φιλικά. Αυτή τη νοοτροπία θέλω να έχουν και οι παίκτες. Θέλω ακόμη κάποιους παίκτες, αν έχουμε υπομονή θα βγάλουμε φέτος 2-3 παίκτες και του χρόνου πάλι ξανά το ίδιο. Δεν φτάνουν όμως τα μικρά παιδιά. Χρειάζονται και έμπειροι να τους στηρίξουν. Γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι όλοι οι ΑΕΚτζήδες είναι μαζί τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου