Τελευταία Νέα

29/9/12

ΚΑΕ Παναθηναϊκός : Συμφώνησε με τον Στεφάν Λάσμε!


Στον Παναθηναϊκό ανήκει πλέον ο Στέφαν Λάσμε, με τον φόργουορντ από την Γκαμπόν να στέλνει πριν από λίγο υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και να απομένει μόνο η ανακοίνωση της ΚΑΕ!

Μόνο η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Στεφάν Λάσμε στους «πράσινους». 

Οι δύο πλευρές συζητούσαν εδώ και δύο μήνες, ωστόσο ο 30χρονος φόργουορντ από την Γκαμπόν κρατούσε στάση αναμονής περιμένοντας κάποια πρόταση από το ΝΒΑ.

Όμως, η τελική πρόταση του «τριφυλλιού» φαίνεται πως κάλυψε απόλυτα τον παίκτη, που όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Ο Λάσμε, που το 2007 επελέγη στα ντραφτ του ΝΒΑ από τους Ουόριορς, διαθέτει πλούσια ευρωπαϊκή εμπειρία, καθώς έχει αγωνιστεί στις Παρτιζάν (2008-09), Μακάμπι Τελ Αβίβ (2009-10), Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης (2010) και πέρσι στην ισπανική Ομπραντόιρο έχοντας μέσο όρο 10,9 πόντους, 6,3 ριμπάουντ και 1,9 κοψίματα σε 34 αγώνες.


Έτσι ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο ένα από τα βασικά ζητήματα του Παναθηναϊκό, καθώς ο Αργύρης Πεδουλάκης απέκτησε τον παίκτη που θα πλαισιώσει τους Πάνκο και Τσαρτσαρή στη θέση «4».

Δείτε βίντεο με τον Στεφάν Λάσμε:

          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου